ImgaddictImgaddict

Instagram Online Web Viewer

en

Check images taken at apeldoorn

List images taken at apeldoorn

Advertisement

Check fleptoeter's Instagram Nog 1 dan van gisteravond met Larissa. #eglantier #modelshoot #photography #bnw #blackandwhite #nikon #d610 1609496574027484950_52630535

Nog 1 dan van gisteravond met Larissa. #eglantier #modelshoot #photography #bnw #blackandwhite #nikon #d610

Share 1 2

Advertisement

Advertisement

Check bliqopbegaafdheid's Instagram BliQ op Coachee! "Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te #spelen, dan door een jaar met hem te #praten" #Plato.

En daarom is #Coachee zo'n geweldige tool om een hulpvraag duidelijk te krijgen.
Al spelende, komen opdrachten langs op gebied van 
#gezin #talenten #emotioneleontwikkeling #school
#hulpvraag 
#probleemoplossendvermogen

Deze dame van #6jaar, trok de #opdracht om een 'gedicht over jezelf' te schrijven, welke eindigde in de #matrixmethode om #vollehoofden #leegmaken.

Hoe een gedicht maken eindigt in een sessie #hoofdleegmaken?
Toen we opschreven wat er in dat gedicht over haar moest komen, bleek haar hoofd naast alle leuke dingen, ook zo #vol van alle vragen waar ze nooit antwoord op kreeg #waaromheeftgodonsgemaakt
#waaromzijnerzoveelgeloven
#watgebeurderalsikdoodga

De #vragen vond ze wel heel mooi maar het uitblijven van #antwoorden, nam zoveel plaats in in haar hoofd, ze bleven maar ronddwalen. 
Ik heb haar haar hoofd laten tekenen zoals het er op dat moment uit zag en daarna hoe het voor haar het fijnst zou zijn.
En nu zitten al deze #mooievragenzonderantwoord in een apart #afgesloten hokje, dat #open kan wanneer zij wil...en ook weer op slot. Een door haarzelf gekozen #oplossing, mooier kan toch niet?!
#beelddenken #eigenstrategie #topper #trots 
Daarom dus Coachee!, want je doet zoveel tegelijk zonder dat de coachee er zelf erg in heeft. 1609442478317370912_1451605583

BliQ op Coachee! "Je ontdekt meer over iemand door een uur met hem te #spelen, dan door een jaar met hem te #praten" #Plato. En daarom is #coacheezo'n geweldige tool om een hulpvraag duidelijk te krijgen. Al spelende, komen opdrachten langs op gebied van #gezin #talenten #emotioneleontwikkeling #school #hulpvraag #probleemoplossendvermogen Deze dame van #6jaar, trok de #opdrachtom een 'gedicht over jezelf' te schrijven, welke eindigde in de #matrixmethodeom #vollehoofden #leegmaken. Hoe een gedicht maken eindigt in een sessie #hoofdleegmaken? Toen we opschreven wat er in dat gedicht over haar moest komen, bleek haar hoofd naast alle leuke dingen, ook zo #volvan alle vragen waar ze nooit antwoord op kreeg #waaromheeftgodonsgemaakt #waaromzijnerzoveelgeloven #watgebeurderalsikdoodga De #vragenvond ze wel heel mooi maar het uitblijven van #antwoorden, nam zoveel plaats in in haar hoofd, ze bleven maar ronddwalen. Ik heb haar haar hoofd laten tekenen zoals het er op dat moment uit zag en daarna hoe het voor haar het fijnst zou zijn. En nu zitten al deze #mooievragenzonderantwoordin een apart #afgeslotenhokje, dat #openkan wanneer zij wil...en ook weer op slot. Een door haarzelf gekozen #oplossing, mooier kan toch niet?! #beelddenken #eigenstrategie #topper #trots Daarom dus Coachee!, want je doet zoveel tegelijk zonder dat de coachee er zelf erg in heeft.

Share 0 6
;