ImgaddictImgaddict

Instagram Online Web Viewer

en

#bantalcomel

Current medias about #bantalcomel. Feel free to comment, like and share them

Advertisement

Check craftphoyou's Instagram Lawanyaaa  Khas untuk ALI yang disayangi.
.
Awak nak juga ? Meh meh Owl Bajet baru restock. RM 12 je tau. 
.
Nak letak nama & wish pun boleh. Siap free 5 letters lagi and RM0.20 each for next letter.
.
Nak borong? Lagi boleh. Dapat harga borong yang lagi murah. Nak tau ? Meh ws Hanan.
.
Ws Hanan 0192838033 or tekan link di bio
.

#bantalcomelcraft #owlieplushie #bantalowl #bantalburunghantu #owllover #owl #owltheme #bantalowlmalaysia #owlpillow #pillowowl  #hadiahbaby  #hadiahaqiqah #babydeco  #bantalcomel #hadiahuntukanak  #hadiahuntukkawan #hadiahbantal  #hadiahharilahir #hadiahuntuksuami #hadiahharijadi #hadiahmurahmalaysia #barangunik  #decobilikanak #decobilik #hadiahmurah #kedaihadiahonline #hadiahmurahmalaysia #hadiahistimewa #homedeco  #hadiahannivesary 1654149436022932453_5712106512

Lawanyaaa Khas untuk ALI yang disayangi. . Awak nak juga ? Meh meh Owl Bajet baru restock. RM 12 je tau. . Nak letak nama & wish pun boleh. Siap free 5 letters lagi and RM0.20 each for next letter. . Nak borong? Lagi boleh. Dapat harga borong yang lagi murah. Nak tau ? Meh ws Hanan. . Ws Hanan 0192838033 or tekan link di bio . #bantalcomelcraft #owlieplushie #bantalowl #bantalburunghantu #owllover #owl #owltheme #bantalowlmalaysia #owlpillow #pillowowl #hadiahbaby #hadiahaqiqah #babydeco #bantalcomel #hadiahuntukanak #hadiahuntukkawan #hadiahbantal #hadiahharilahir #hadiahuntuksuami #hadiahharijadi #hadiahmurahmalaysia #barangunik #decobilikanak #decobilik #hadiahmurah #kedaihadiahonline #hadiahmurahmalaysia #hadiahistimewa #homedeco #hadiahannivesary

Share 0 26

Advertisement

Check craftphoyou's Instagram Kawai Cloud terkejut banyak sangat Owl Bajet kat belakang dia ! 
.
Nak ramai-ramai makhluk ni atas katil anda ? Or
.
Nak bagi adik-beradik sorang satu? Yang biru bagi Along, yang hitam bagi Angah, yang putih bagi si kembar, yang pink untuk si bongsu. Yang kawai cloud untuk saya ❤️ #siblinggoals .
.
Bolehhh semua boleh. Jom ws Hanan 0192838033 or tekan link whatsapp kat bio 
.

#bantalcomelcraft #owlieplushie #bantalowl #bantalburunghantu #owllover #owl #owltheme #bantalowlmalaysia #owlpillow #pillowowl  #hadiahbaby  #hadiahaqiqah #babydeco  #bantalcomel #hadiahuntukanak  #hadiahuntukkawan #hadiahbantal  #hadiahharilahir #hadiahuntuksuami #hadiahharijadi #hadiahmurahmalaysia #barangunik  #decobilikanak #decobilik #hadiahmurah #kedaihadiahonline #hadiahmurahmalaysia #hadiahistimewa #homedeco  #hadiahannivesary 1654284146036194039_5712106512

Kawai Cloud terkejut banyak sangat Owl Bajet kat belakang dia ! . Nak ramai-ramai makhluk ni atas katil anda ? Or . Nak bagi adik-beradik sorang satu? Yang biru bagi Along, yang hitam bagi Angah, yang putih bagi si kembar, yang pink untuk si bongsu. Yang kawai cloud untuk saya ❤️ #siblinggoals. . Bolehhh semua boleh. Jom ws Hanan 0192838033 or tekan link whatsapp kat bio . #bantalcomelcraft #owlieplushie #bantalowl #bantalburunghantu #owllover #owl #owltheme #bantalowlmalaysia #owlpillow #pillowowl #hadiahbaby #hadiahaqiqah #babydeco #bantalcomel #hadiahuntukanak #hadiahuntukkawan #hadiahbantal #hadiahharilahir #hadiahuntuksuami #hadiahharijadi #hadiahmurahmalaysia #barangunik #decobilikanak #decobilik #hadiahmurah #kedaihadiahonline #hadiahmurahmalaysia #hadiahistimewa #homedeco #hadiahannivesary

Share 0 25

Advertisement

Check kedaicraftmurah's Instagram Pelbagai design pillow yang ada dari Adshis Craft, insyaAllah harga mampu milik. 
.
Untuk tempahan? whatsapp sis direct 0179314824 untuk respon lebih pantas. 
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654528369653951051_4640465854

Pelbagai design pillow yang ada dari Adshis Craft, insyaAllah harga mampu milik. . Untuk tempahan? whatsapp sis direct 0179314824 untuk respon lebih pantas. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 2 8
Check kedaicraftmurah's Instagram Pelbagai design pillow yang ada dari Adshis Craft, insyaAllah harga mampu milik. 
.
Untuk tempahan? whatsapp sis direct 0179314824 untuk respon lebih pantas. 
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654528290700296043_4640465854

Pelbagai design pillow yang ada dari Adshis Craft, insyaAllah harga mampu milik. . Untuk tempahan? whatsapp sis direct 0179314824 untuk respon lebih pantas. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 0 11
Check kedaicraftmurah's Instagram Pelbagai design pillow yang ada dari Adshis Craft, insyaAllah harga mampu milik. 
.
Untuk tempahan? whatsapp sis direct 0179314824 untuk respon lebih pantas. 
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654526343108701701_4640465854

Pelbagai design pillow yang ada dari Adshis Craft, insyaAllah harga mampu milik. . Untuk tempahan? whatsapp sis direct 0179314824 untuk respon lebih pantas. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 1 4
Check kedaicraftmurah's Instagram Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya.
.
InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct.
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654525541602346088_4640465854

Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya. . InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 1 3
Check kedaicraftmurah's Instagram Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya.
.
InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct.
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654525442843331179_4640465854

Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya. . InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 0 3
Check kedaicraftmurah's Instagram Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya.
.
InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct.
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654525159652427283_4640465854

Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya. . InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 0 5
Check kedaicraftmurah's Instagram Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya.
.
InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct.
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654524978332565657_4640465854

Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya. . InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 0 7
Check kedaicraftmurah's Instagram Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya.
.
InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct.
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654524888515665215_4640465854

Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya. . InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 0 4
Check kedaicraftmurah's Instagram Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya.
.
InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct.
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654524783188389743_4640465854

Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya. . InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 0 5
Check sue_kraft's Instagram .Bantal Hiasan
✔Kain felt
✔100% jahitan tgn
✔saiz 25 x 25cm
✔1 - Rm20
.  2 - Rm38
.  3 - Rm50
.
.Berminat??
.whatsapp 0199217638
*MENERIMA TEMPAHAN BANTAL UNTUK BULAN 12
.
#bantal #bantalfelt #bantalcomel #bantalcantik #bantalcute #craft #bantalmurah #bantalkartun #bantalcartoon #bantalcustom #felt #bantalkahwin #bantaltunang #hadiah #hadiahkahwin #hadiahtunang #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #terengganu #suekraft #kemaman #kainfelt #feltcraft #craftfelt #bantalfoto #bantalsofa #bantallucu #bantalbaby #kemamang 1654421409961938069_2041530413

.Bantal Hiasan ✔Kain felt ✔100% jahitan tgn ✔saiz 25 x 25cm ✔1 - Rm20 . 2 - Rm38 . 3 - Rm50 . .Berminat?? .whatsapp 0199217638 *MENERIMA TEMPAHAN BANTAL UNTUK BULAN 12 . #bantal #bantalfelt #bantalcomel #bantalcantik #bantalcute #craft #bantalmurah #bantalkartun #bantalcartoon #bantalcustom #felt #bantalkahwin #bantaltunang #hadiah #hadiahkahwin #hadiahtunang #doorgift #doorgiftmurah #doorgiftkahwin #terengganu #suekraft #kemaman #kainfelt #feltcraft #craftfelt #bantalfoto #bantalsofa #bantallucu #bantalbaby #kemamang

Share 1 12
Check bantalcomelcraft's Instagram Printed Polkadot Series 12"x12"
.
Harga
RM44 (SM) / RM48 (SS)
.
Additional harga RM5 untuk:
- editing/customize design
- printing side belakang
- reQuest wrap bantal dengan sampul hadiah
- reQuest wish card (its custom made, so boleh design sendiri wish card korang!)
.
Apa yang best tentang BANTAL PRINTED kami❓
.
☑ material cotton yang berkualiti
☑ fiber lembut sebagai filling
☑ boleh dicuci (handwash)
☑ printing tahan lama/tidak luntur
☑ jahitan yang cantik & kemas
☑ boleh design ikut idea sendiri
☑ boleh request design sendiri
☑ boleh request balut sebagai hadiah! 
☑ boleh design wish card sendiri
☑ proses yang pantas hanya 2-3 hari sahaja!  Tak perlu tunggu berminggu2 untuk disiapkan 
.
 pengeposan parcel:
setiap ISNIN & KHAMIS sahaja
.
Order 10 pcs dan ke atas
dengan harga lebih jimat!
.
⬜Camne nak order❔
.
Screenshot size/design yang korang nak & whatsapp :
.
IEDA @bantal.comel.craft || 601122213876 , atau nak lagi senang, korang klik je link wasap pada bio 
.
Jangan lupa save nombor kami okey 
.
.
#BantalComelCraft #BantalPrintedMurah #sayajual #bantal #pillow #BantalComel #BantalPrinted #printedpillow #hadiahharijadi #comel #birthdaypresent #cheras #bandarsaujanaputra #KlangValley #JDT #SelamatHariJadi #SelamatPengantinBaru #SelamatBertunang #BFFforever #HusbandWifey #UitmShahAlam #custommade #bazaarpaknilmurah #KualaLumpurMalaysia #fattzura #lofattah #doorgift #AuraInsta #IgMashUp #IgMashUp3 1654333846308497472_1325664623

Printed Polkadot Series 12"x12" . Harga RM44 (SM) / RM48 (SS) . Additional harga RM5 untuk: - editing/customize design - printing side belakang - reQuest wrap bantal dengan sampul hadiah - reQuest wish card (its custom made, so boleh design sendiri wish card korang!) . Apa yang best tentang BANTAL PRINTED kami❓ . ☑ material cotton yang berkualiti ☑ fiber lembut sebagai filling ☑ boleh dicuci (handwash) ☑ printing tahan lama/tidak luntur ☑ jahitan yang cantik & kemas ☑ boleh design ikut idea sendiri ☑ boleh request design sendiri ☑ boleh request balut sebagai hadiah! ☑ boleh design wish card sendiri ☑ proses yang pantas hanya 2-3 hari sahaja! Tak perlu tunggu berminggu2 untuk disiapkan . pengeposan parcel: setiap ISNIN & KHAMIS sahaja . Order 10 pcs dan ke atas dengan harga lebih jimat! . ⬜Camne nak order❔ . Screenshot size/design yang korang nak & whatsapp : . IEDA @bantal.comel.craft || 601122213876 , atau nak lagi senang, korang klik je link wasap pada bio . Jangan lupa save nombor kami okey . . #bantalcomelcraft #bantalprintedmurah #sayajual #bantal #pillow #BantalComel #bantalprinted #printedpillow #hadiahharijadi #comel #birthdaypresent #cheras #bandarsaujanaputra #klangvalley #jdt #selamatharijadi #selamatpengantinbaru #selamatbertunang #bffforever #husbandwifey #uitmshahalam #custommade #bazaarpaknilmurah #kualalumpurmalaysia #fattzura #lofattah #doorgift #aurainsta #igmashup #igmashup3

Share 1 18
Check kedaicraftmurah's Instagram Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya.
.
InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct.
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654277707460334806_4640465854

Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya. . InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 1 8
Check kedaicraftmurah's Instagram Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya.
.
InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct.
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654271413974344445_4640465854

Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya. . InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 1 5
Check kedaicraftmurah's Instagram Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya.
.
InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct.
.
#sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow 1654270807343751424_4640465854

Sedang mencari hadiah untuk orang tersayang? alhamdulillah kami ada jual bantal customade, bantal sulam, car charm, keychain sulam dan sebagainya. . InsyaAllah boleh dijadikan hadiah pada yang tersayang, sebarang pertanyaan atau berminat untuk selit order boleh whatsapp saya 0179314824 direct. . #sayajual #craft #pillow #felt #hiasandalamkereta #murah #bantalcomel #handmade #limitededition #cenderahati #keychain #hadiah #doorgift #velboa #setdalamkereta #bantalmurah #cenderamata #keychainsulam #sulamnama #fleece #weddingpillow #couplepillow #konvopillow

Share 0 6
Load More