ImgaddictImgaddict

Instagram Online Web Viewer

en

#jamu

Current medias about #jamu. Feel free to comment, like and share them

Check suriaramay_jrm_sendayu_tinggi's Instagram Alhamdulillah, slps beberapa hari panas terik, pagi ni hujan membasahi bumi... so boleh le melayan kopi... Ini bukan kopi biasa tapi berkesan merawat keputihan & memberi tenaga. Khas utk wanita
.
Noted: wanita hamil tak sesuai ye minum kopi dfolia sbb ianya mengandungi herba...selepas bersalin dan dlm pantang nnt boleh pulun minum utk pulihkan dalaman dan bekalkan tenaga 
. whatsapp su utk order 0172180245

#sendayutinggi #kolagen#bondarozita#awetmuda #royalv #manjakani#kulittegang#jamu #minumankolagen#minumankesihatan  #minumankecantikkan #sendayutinggiperak #jamuratumalaya#kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita 1632401394860709576_633131171

Alhamdulillah, slps beberapa hari panas terik, pagi ni hujan membasahi bumi... so boleh le melayan kopi... Ini bukan kopi biasa tapi berkesan merawat keputihan & memberi tenaga. Khas utk wanita . Noted: wanita hamil tak sesuai ye minum kopi dfolia sbb ianya mengandungi herba...selepas bersalin dan dlm pantang nnt boleh pulun minum utk pulihkan dalaman dan bekalkan tenaga . whatsapp su utk order 0172180245 #sendayutinggi #kolagen#bondarozita#awetmuda #royalv #manjakani#kulittegang#jamu #minumankolagen#minumankesihatan #minumankecantikkan #sendayutinggiperak #jamuratumalaya#kopikecantikan #minumanherba#dfolia#dfoliacoffee#kopiwanita#kopianggun#kopidfolia#kopisendayutinggi#kopiratu#kopijamu#kopiherba#tehherba#herbawanita#atasimasalahwanita#atasikeputihan#masalahdalamanwanita#kesihatandalamanwanita

Share 0 0

Advertisement

Advertisement

Advertisement

Check festi_kanza_raharja's Instagram Jamu MAJAKANI KANZA butuh waktu untuk menggurah kotoran dan bakteri yang ada di miss v
.
Pada umumnya selama 1 sampai 5 hari tergantung tingkat kebersihan miss v
.
Tapi kalo kotorannya sudah tergurah...
Kamu bakal puas banget karena miss v kamu akan terasa kesat dan tidak bau lagi karena keputihan
.

#manjakanioriginal #manjakaniacehmurah #majakanza #manjakani #manjakanikanza #olshop #distributorkanza #obatkeputihan #obatkista #sabunmajakani #sabunkanza #obatherbal #manjakanimurah #manfaatkanza #jamukeputihan  #programhamil  #sabunkefir #jamu #sarirapet #pasutri #solusikeputihan #sabunmajakanza #healthyadvice #herbal #wanitaindonesia #kanzaasli #promil #drozindonesia 1632402489944814695_197279776

Jamu MAJAKANI KANZA butuh waktu untuk menggurah kotoran dan bakteri yang ada di miss v . Pada umumnya selama 1 sampai 5 hari tergantung tingkat kebersihan miss v . Tapi kalo kotorannya sudah tergurah... Kamu bakal puas banget karena miss v kamu akan terasa kesat dan tidak bau lagi karena keputihan . #manjakanioriginal #manjakaniacehmurah #majakanza #manjakani #manjakanikanza #olshop #distributorkanza #obatkeputihan #obatkista #sabunmajakani #sabunkanza #obatherbal #manjakanimurah #manfaatkanza #jamukeputihan #programhamil #sabunkefir #jamu #sarirapet #pasutri #solusikeputihan #sabunmajakanza #healthyadvice #herbal #wanitaindonesia #kanzaasli #promil #drozindonesia

Share 0 1
Check jamuratumalaya_putrajaya's Instagram .
 R-DUSE 
.
 membantu penurunan berat badan
 berkuasa dalam "pembakaran lemak"
membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit
 membantu kelihatan langsing
menyingkirkan lemak & membentuk semula kecantikan bentuk badan .
Untuk tempahan atau info mengenai Produk Jamu Ratu Malaya, boleh :
.
 Whatsapp/Call 0179747793 (FAST RESPOND)
( http://wasapp.me/60179747793/Jamu+Ratu+Malaya )
 Boleh PM saya .
 Penghantaran segera .
✔ Produk ORIGINAL
 Pembelian RM80 dan keatas akan dapat harga ahli (LEBIH JIMAT)
.
 FREE COD (T&C) kemana sahaja atas kehendak customer
 POST seluruh Malaysia
.
#jamu #jamuratumalayaputrajaya #jamuratumalaya
#wujapinkish #royalv #ptd #bondarozita
#melaka #perak #kualalumpur #cyberjaya #malaysia #sayajual #jamubondarozita #kurmadhuha #sihat #kuat #putrajaya #freecod #posseluruhmalaysia #kualalumpur2017 #kualalumpur 1632402364818524960_5877797996

. R-DUSE . membantu penurunan berat badan berkuasa dalam "pembakaran lemak" membantu sistem pembuangan dengan mencegah sembelit membantu kelihatan langsing menyingkirkan lemak & membentuk semula kecantikan bentuk badan . Untuk tempahan atau info mengenai Produk Jamu Ratu Malaya, boleh : . Whatsapp/Call 0179747793 (FAST RESPOND) ( http://wasapp.me/60179747793/Jamu+Ratu+Malaya ) Boleh PM saya . Penghantaran segera . ✔ Produk ORIGINAL Pembelian RM80 dan keatas akan dapat harga ahli (LEBIH JIMAT) . FREE COD (T&C) kemana sahaja atas kehendak customer POST seluruh Malaysia . #jamu #jamuratumalayaputrajaya #jamuratumalaya #wujapinkish #royalv #ptd #bondarozita #melaka #perak #kualalumpur #cyberjaya #malaysia #sayajual #jamubondarozita #kurmadhuha #sihat #kuat #putrajaya #freecod #posseluruhmalaysia #kualalumpur2017 #kualalumpur

Share 0 0
Check jamujuanita108's Instagram Jamu Herba Juanita

1)JHJ Jamu SEGAR- JHJ dibuat bedasarkan permintaan, keistimewaanya jamu ini sebaik sahaja dibuat dihantar terus kepada agent dan customer.

2)LEBIH BERKESAN - JHJ mengandungi 27 herba asli yang segar dan terjamin kualitinya membuatkan kesan boleh dirasai seawal 1 hari!

3)BEBAS KIMIA & PENGAWET - untuk memastikan kualiti JHJ yang terbaik.. pembuatan JHJ tidak melibatkan sebarang kimia , keseluruhan proses membersih, mengering, mengisar dibuat secara handmade!

4)JAMU TIDAK PANAS - JHJ dirumus khas sesuai untuk semua peringkat umur (anak dara, ibu2 berpantang dan warga emas) kerana mengandungi herba yang menstabilkan suhu didalam badan membuatkan JHJ tidak panas sama sekali! 
5)MENAMBAH DAN MEMEKATKAN SUSU IBU - JHJ sangat berkesan dalam menambah dan memekatkan susu badan tanpa mengambil tambahan supplement lain membuatkan bayi anda kenyang dan tidak meragam!

6)KULIT BERTAMBAH CANTIK - selain merawat kawasan peribadi wanita JHJ juga merawat masalah kulit seperti kulit kusam, tumit pecah dan juga menegangkan dan menyerikan wajah !

7)MENURUNKAN BERAT - salah satu fungsi JHJ juga mampu melawaskan pembuangan dan meninggikan metabolism di dalam badan seterusnya berat badan akan berkurangan.

Ingin merasai kehangatan dan kesegaran jamu kami??? Pm @ Whatsapp 
http://wasap.my/60174919847

#berjamujanganjemu
#jamuviral#jamu#bazar#tanpapengawet#herbaasli 1632400915116669476_5457235429

Jamu Herba Juanita 1)JHJ Jamu SEGAR- JHJ dibuat bedasarkan permintaan, keistimewaanya jamu ini sebaik sahaja dibuat dihantar terus kepada agent dan customer. 2)LEBIH BERKESAN - JHJ mengandungi 27 herba asli yang segar dan terjamin kualitinya membuatkan kesan boleh dirasai seawal 1 hari! 3)BEBAS KIMIA & PENGAWET - untuk memastikan kualiti JHJ yang terbaik.. pembuatan JHJ tidak melibatkan sebarang kimia , keseluruhan proses membersih, mengering, mengisar dibuat secara handmade! 4)JAMU TIDAK PANAS - JHJ dirumus khas sesuai untuk semua peringkat umur (anak dara, ibu2 berpantang dan warga emas) kerana mengandungi herba yang menstabilkan suhu didalam badan membuatkan JHJ tidak panas sama sekali! 5)MENAMBAH DAN MEMEKATKAN SUSU IBU - JHJ sangat berkesan dalam menambah dan memekatkan susu badan tanpa mengambil tambahan supplement lain membuatkan bayi anda kenyang dan tidak meragam! 6)KULIT BERTAMBAH CANTIK - selain merawat kawasan peribadi wanita JHJ juga merawat masalah kulit seperti kulit kusam, tumit pecah dan juga menegangkan dan menyerikan wajah ! 7)MENURUNKAN BERAT - salah satu fungsi JHJ juga mampu melawaskan pembuangan dan meninggikan metabolism di dalam badan seterusnya berat badan akan berkurangan. Ingin merasai kehangatan dan kesegaran jamu kami??? Pm @ Whatsapp http://wasap.my/60174919847 #berjamujanganjemu #jamuviral#jamu #bazar#tanpapengawet#herbaasli

Share 0 1
Check jus_temu_kunci's Instagram .
Testimoni #justemkunci drp customer lelaki.
.
Sakit BUAH PINGGANG lega dan ANGIN PASANG pon hilang.
.
Darah tinggi,gout dan kencing manis pon boleh minum
.
Alhmdllh.SEBAB TU KENE CUBA minum #justemkunci ni dulu baru tahu khasiatnya.
.
Jom cuba #justemkunci.Sangat bagus dan berkesan
.
#detox#awetmuda#sakittumit#bisabadan#cod#delivery#anticancer#herbaasli#mengecutkanrahim#jamuasli#jamusedap#jamupure#jamufresh#jamuberpantang#testimonijustemukunci#breastfeedmom#breastfeed#jamutradisional#jamu#jamupure#jamuasli#jamufresh#jamuhomemade#jamudara#jamuberpantang#jamususukdara#jamuseripengantin#jamubidan 1632399686262076303_2910446873

. Testimoni #justemkuncidrp customer lelaki. . Sakit BUAH PINGGANG lega dan ANGIN PASANG pon hilang. . Darah tinggi,gout dan kencing manis pon boleh minum . Alhmdllh.SEBAB TU KENE CUBA minum #justemkuncini dulu baru tahu khasiatnya. . Jom cuba #justemkunci.Sangat bagus dan berkesan . #detox#awetmuda#sakittumit#bisabadan#cod#delivery#anticancer#herbaasli#mengecutkanrahim#jamuasli#jamusedap#jamupure#jamufresh#jamuberpantang#testimonijustemukunci#breastfeedmom#breastfeed#jamutradisional#jamu #jamupure#jamuasli#jamufresh#jamuhomemade#jamudara#jamuberpantang#jamususukdara#jamuseripengantin#jamubidan

Share 0 1
Check mai_zura_hashim's Instagram Dulu nak rawat keputihan ni memang susah..macam2 produk dah cuba n ditelannya..tapi masalah tu tetap ada dan lagi teruk bila dah beranak ni.. Memang akan rasa stress bila cik suami sendiri yang dah tegur..malu sangat sebab macam xtahu nak jaga kebersihan diri. Alhamdulillah da Stu hari tu ternampak iklan lalu diwall.kebetulan masa tu dalam pantang..niat nak hilangkan keputihan berhasil.sekarang dah xda lagi masalah tu..bebas bau busuk..yg lagi best masalah lain pun terawat sekali.. Tak menyesal mengamalkan pengambilan Jamu Bidan ni, Alhamdulillah dah setia selama 2 tahun lebih..love u JAMU BIDAN.. Promosi Sebotol rm37 
Dua botol Rm70 lebih jimat

Wasap 0134676467

#jamubidanbutterworth 1632399455037555587_3227616246

Dulu nak rawat keputihan ni memang susah..macam2 produk dah cuba n ditelannya..tapi masalah tu tetap ada dan lagi teruk bila dah beranak ni.. Memang akan rasa stress bila cik suami sendiri yang dah tegur..malu sangat sebab macam xtahu nak jaga kebersihan diri. Alhamdulillah da Stu hari tu ternampak iklan lalu diwall.kebetulan masa tu dalam pantang..niat nak hilangkan keputihan berhasil.sekarang dah xda lagi masalah tu..bebas bau busuk..yg lagi best masalah lain pun terawat sekali.. Tak menyesal mengamalkan pengambilan Jamu Bidan ni, Alhamdulillah dah setia selama 2 tahun lebih..love u JAMU BIDAN.. Promosi Sebotol rm37 Dua botol Rm70 lebih jimat Wasap 0134676467 #jamubidanbutterworth

Share 1 2
Check slimrichbotanicalco's Instagram : morning (: Anyone nak order #slimrich , nak repeat order or baru nak tryyy #slimrich , you all can whatsapp me yaa .

Nak tanya apa apa punn boleh ✋ .

Just  me yahh .

JOM KURUS BERSAMA SLIMRICH ❗ .

RUGI TAK CUBA KALAU NAK KURUS  . ☎0175359965
☎0175359965
☎0175359965
.

THANKYOU ❤♻ .

#SLIMRICH#slimrichbotanicalslimming#sbs #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichhq #slimrichagent #maxxslim #megafatburner #slimtea #plussizemalaysia #bellaammara #legstea #slimrichserum #kopihijau
#slinrichgreentox #slimrichperlis #slimrichkedah #slimrichchoco #slimxpert #ubatkurus #ubatkurusherba #ubatkurussemulajadi #jamukakkm #jamu#slimrichtestimoni #slimrichsoalan #slimrichbotanicalslimming #slimrichgreentox 1632399488583609634_1538057945

: morning (: Anyone nak order #slimrich, nak repeat order or baru nak tryyy #slimrich, you all can whatsapp me yaa . Nak tanya apa apa punn boleh ✋ . Just me yahh . JOM KURUS BERSAMA SLIMRICH ❗ . RUGI TAK CUBA KALAU NAK KURUS . ☎0175359965 ☎0175359965 ☎0175359965 . THANKYOU ❤♻ . #slimrich#slimrichbotanicalslimming#sbs #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichhq #slimrichagent #maxxslim #megafatburner #slimtea #plussizemalaysia #bellaammara #legstea #slimrichserum #kopihijau #slinrichgreentox #slimrichperlis #slimrichkedah #slimrichchoco #slimxpert #ubatkurus #ubatkurusherba #ubatkurussemulajadi #jamukakkm #jamu #slimrichtestimoni #slimrichsoalan #slimrichbotanicalslimming #slimrichgreentox

Share 0 1
Check slimrichbotanicalco's Instagram : morning (: Anyone nak order #slimrich , nak repeat order or baru nak tryyy #slimrich , you all can whatsapp me yaa .

Nak tanya apa apa punn boleh ✋ .

Just  me yahh .

JOM KURUS BERSAMA SLIMRICH ❗ .

RUGI TAK CUBA KALAU NAK KURUS  . ☎0175359965
☎0175359965
☎0175359965
.

THANKYOU ❤♻ .

#SLIMRICH#slimrichbotanicalslimming#sbs #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichhq #slimrichagent #maxxslim #megafatburner #slimtea #plussizemalaysia #bellaammara #legstea #slimrichserum #kopihijau
#slinrichgreentox #slimrichperlis #slimrichkedah #slimrichchoco #slimxpert #ubatkurus #ubatkurusherba #ubatkurussemulajadi #jamukakkm #jamu#slimrichtestimoni #slimrichsoalan #slimrichbotanicalslimming #slimrichgreentox 1632399307171586273_1538057945

: morning (: Anyone nak order #slimrich, nak repeat order or baru nak tryyy #slimrich, you all can whatsapp me yaa . Nak tanya apa apa punn boleh ✋ . Just me yahh . JOM KURUS BERSAMA SLIMRICH ❗ . RUGI TAK CUBA KALAU NAK KURUS . ☎0175359965 ☎0175359965 ☎0175359965 . THANKYOU ❤♻ . #slimrich#slimrichbotanicalslimming#sbs #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichhq #slimrichagent #maxxslim #megafatburner #slimtea #plussizemalaysia #bellaammara #legstea #slimrichserum #kopihijau #slinrichgreentox #slimrichperlis #slimrichkedah #slimrichchoco #slimxpert #ubatkurus #ubatkurusherba #ubatkurussemulajadi #jamukakkm #jamu #slimrichtestimoni #slimrichsoalan #slimrichbotanicalslimming #slimrichgreentox

Share 0 3
Check medinadesire_iila's Instagram Biar lambat...asalkan anda ambil tindakan dan ada juga pnurunan...drp yg hnya mmndang tanpa mgmbil tindakan ap2....trus trusan mnyimpan lelemak dibadan...huhu.
.
Detox ni mmg bgus utk sistem bdn kita....biar "dia" cuci usus kita ☺
.
Pastikan anda2 tidak tidur dalam keadaan perut yang lapar atau terlampau kenyang. Klu awak2 minum kafein sebelum tidur boleh melambatkan gerak sel-sel tubuh sehingga membuatkan uols tidak mengantuk dan lebih bertenaga. Kesannya boleh mengganggu tidur dan menyebabkan anda rasa tidak selesa pada badan..
.
Jomla kurus & sihat dgn consume teh by medinadesire..
.
Set combo serendah RM 40 sahaja + free gift
.
WA 0162189742
.
#teamilafazila#testimonikakicantiq#
#larome#langsing#kurusseawal3hari#produkkurus#masalahkegemukan#jamu#dherbs#sayajual#sayajualonline#slimming#berisi#lenganbesar#pahabesar#perutbuncit#punggungbesar#selulit#kurussebelumraya#bajuraya2017#cantiksemasaraya 1632399155119076867_5051118821

Biar lambat...asalkan anda ambil tindakan dan ada juga pnurunan...drp yg hnya mmndang tanpa mgmbil tindakan ap2....trus trusan mnyimpan lelemak dibadan...huhu. . Detox ni mmg bgus utk sistem bdn kita....biar "dia" cuci usus kita ☺ . Pastikan anda2 tidak tidur dalam keadaan perut yang lapar atau terlampau kenyang. Klu awak2 minum kafein sebelum tidur boleh melambatkan gerak sel-sel tubuh sehingga membuatkan uols tidak mengantuk dan lebih bertenaga. Kesannya boleh mengganggu tidur dan menyebabkan anda rasa tidak selesa pada badan.. . Jomla kurus & sihat dgn consume teh by medinadesire.. . Set combo serendah RM 40 sahaja + free gift . WA 0162189742 . #teamilafazila#testimonikakicantiq# #larome#langsing#kurusseawal3hari#produkkurus#masalahkegemukan#jamu #dherbs#sayajual#sayajualonline#slimming#berisi#lenganbesar#pahabesar#perutbuncit#punggungbesar#selulit#kurussebelumraya#bajuraya2017#cantiksemasaraya

Share 0 2
Check slimrichbotanicalco's Instagram : morning (: Anyone nak order #slimrich , nak repeat order or baru nak tryyy #slimrich , you all can whatsapp me yaa .

Nak tanya apa apa punn boleh ✋ .

Just  me yahh .

JOM KURUS BERSAMA SLIMRICH ❗ .

RUGI TAK CUBA KALAU NAK KURUS  . ☎0175359965
☎0175359965
☎0175359965
.

THANKYOU ❤♻ .

#SLIMRICH#slimrichbotanicalslimming#sbs #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichhq #slimrichagent #maxxslim #megafatburner #slimtea #plussizemalaysia #bellaammara #legstea #slimrichserum #kopihijau
#slinrichgreentox #slimrichperlis #slimrichkedah #slimrichchoco #slimxpert #ubatkurus #ubatkurusherba #ubatkurussemulajadi #jamukakkm #jamu#slimrichtestimoni #slimrichsoalan #slimrichbotanicalslimming #slimrichgreentox 1632399042762528600_1538057945

: morning (: Anyone nak order #slimrich, nak repeat order or baru nak tryyy #slimrich, you all can whatsapp me yaa . Nak tanya apa apa punn boleh ✋ . Just me yahh . JOM KURUS BERSAMA SLIMRICH ❗ . RUGI TAK CUBA KALAU NAK KURUS . ☎0175359965 ☎0175359965 ☎0175359965 . THANKYOU ❤♻ . #slimrich#slimrichbotanicalslimming#sbs #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichhq #slimrichagent #maxxslim #megafatburner #slimtea #plussizemalaysia #bellaammara #legstea #slimrichserum #kopihijau #slinrichgreentox #slimrichperlis #slimrichkedah #slimrichchoco #slimxpert #ubatkurus #ubatkurusherba #ubatkurussemulajadi #jamukakkm #jamu #slimrichtestimoni #slimrichsoalan #slimrichbotanicalslimming #slimrichgreentox

Share 0 3
Check yourlifestylejamu's Instagram READY STOCK
Jamu Tun Teja™ box - RM88/box
.
Whatsapp for orders / enquiries.
+6012 3460 034
+6012 3460 034
+6012 3460 034
.
.
#jamu #jamutunteja #jamutuntejaKL #jamutuntejacheras #jamutuntejaampang #jamutuntejabangsar #jamupremiumquality #lifestylejamu #teamjttkl #khazanahistana #womensupplement #womenhealth #innerbeauty #allinonejamu 1632397826078965043_5738013185

READY STOCK Jamu Tun Teja™ box - RM88/box . Whatsapp for orders / enquiries. +6012 3460 034 +6012 3460 034 +6012 3460 034 . . #jamu #jamutunteja #jamutuntejakl #jamutuntejacheras #jamutuntejaampang #jamutuntejabangsar #jamupremiumquality #lifestylejamu #teamjttkl #khazanahistana #womensupplement #womenhealth #innerbeauty #allinonejamu

Share 1 1
Check slimrichbotanicalco's Instagram : Alhamdulillahhh hujannn membasahi bumi setelah bahangnyaaa ya robbi (': semoga rahmat dan kasih sayang Allah sentiasa kita syukuri .

P/s: and order SLIMRICH macam biasa okayyy . Just whatsapp meee for any enquiry . . ☎0175359965
☎0175359965
☎0175359965
.

THANKYOU ❤♻ .

#SLIMRICH#slimrichbotanicalslimming#sbs #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichhq #slimrichagent #maxxslim #megafatburner #slimtea #plussizemalaysia #bellaammara #legstea #slimrichserum #kopihijau
#slinrichgreentox #slimrichperlis #slimrichkedah #slimrichchoco #slimxpert #ubatkurus #ubatkurusherba #ubatkurussemulajadi #jamukakkm #jamu#slimrichtestimoni #slimrichsoalan #slimrichbotanicalslimming #slimrichgreentox 1632394378361123956_1538057945

: Alhamdulillahhh hujannn membasahi bumi setelah bahangnyaaa ya robbi (': semoga rahmat dan kasih sayang Allah sentiasa kita syukuri . P/s: and order SLIMRICH macam biasa okayyy . Just whatsapp meee for any enquiry . . ☎0175359965 ☎0175359965 ☎0175359965 . THANKYOU ❤♻ . #slimrich#slimrichbotanicalslimming#sbs #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichhq #slimrichagent #maxxslim #megafatburner #slimtea #plussizemalaysia #bellaammara #legstea #slimrichserum #kopihijau #slinrichgreentox #slimrichperlis #slimrichkedah #slimrichchoco #slimxpert #ubatkurus #ubatkurusherba #ubatkurussemulajadi #jamukakkm #jamu #slimrichtestimoni #slimrichsoalan #slimrichbotanicalslimming #slimrichgreentox

Share 0 1
Check slimrichbotanicalco's Instagram : Alhamdulillahhh hujannn membasahi bumi setelah bahangnyaaa ya robbi (': semoga rahmat dan kasih sayang Allah sentiasa kita syukuri .

P/s: and order SLIMRICH macam biasa okayyy . Just whatsapp meee for any enquiry . . ☎0175359965
☎0175359965
☎0175359965
.

THANKYOU ❤♻ .

#SLIMRICH#slimrichbotanicalslimming#sbs #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichhq #slimrichagent #maxxslim #megafatburner #slimtea #plussizemalaysia #bellaammara #legstea #slimrichserum #kopihijau
#slinrichgreentox #slimrichperlis #slimrichkedah #slimrichchoco #slimxpert #ubatkurus #ubatkurusherba #ubatkurussemulajadi #jamukakkm #jamu#slimrichtestimoni #slimrichsoalan #slimrichbotanicalslimming #slimrichgreentox 1632394269653165715_1538057945

: Alhamdulillahhh hujannn membasahi bumi setelah bahangnyaaa ya robbi (': semoga rahmat dan kasih sayang Allah sentiasa kita syukuri . P/s: and order SLIMRICH macam biasa okayyy . Just whatsapp meee for any enquiry . . ☎0175359965 ☎0175359965 ☎0175359965 . THANKYOU ❤♻ . #slimrich#slimrichbotanicalslimming#sbs #slimrich #slimrichmalaysia #slimrichhq #slimrichagent #maxxslim #megafatburner #slimtea #plussizemalaysia #bellaammara #legstea #slimrichserum #kopihijau #slinrichgreentox #slimrichperlis #slimrichkedah #slimrichchoco #slimxpert #ubatkurus #ubatkurusherba #ubatkurussemulajadi #jamukakkm #jamu #slimrichtestimoni #slimrichsoalan #slimrichbotanicalslimming #slimrichgreentox

Share 0 2
Check sabrinakeeshoppe's Instagram Antara kebaikan Sabun Bidara Aura Jelita * Membantu merawat masalah kulit seperti kurap, panau, eczema, ruam lampin bayi dan semua yang berkaitan dengan masalah kulit
* Membantu mencerahkan & memudarkan bekas jerawat & jeragat
* Membantu dalam merawat masalah berkaitan gangguan rohaniah
* Membantu meredakan sakit sendi & otot - digunakan secara luaran
* Membantu merawat kulit wajah kering * Membantu mengurangkan garis halus pada wajah * Berfungsi sebagai pelembap kulit terutama kulit wajah
* Menaikkan Seri Wajah dan menjadikan wajah Awet Muda

Harga - RM25 seketul (belum termasuk pos)

Berminat???
Pm atau klik link www.wasap.my/60128857103 (Sabrina Kee Abdullah)

Area : #sibu #kapit #bintangor #sarikei 
#sabrinakeeshoppe #chintaayu #auraayu #sarawakonlineshop #sarawak #kedai #kedaionlinemurah #sayaguna #sayajual #sayagunasayajual #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #jamu #sayajualjamu #kedaionline #bazaar #bazaaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #jualonline #bidara #bidaraessentialoil #bidarasoap #sabunbidara #aurapowder 1632394193367200543_313987230

Antara kebaikan Sabun Bidara Aura Jelita * Membantu merawat masalah kulit seperti kurap, panau, eczema, ruam lampin bayi dan semua yang berkaitan dengan masalah kulit * Membantu mencerahkan & memudarkan bekas jerawat & jeragat * Membantu dalam merawat masalah berkaitan gangguan rohaniah * Membantu meredakan sakit sendi & otot - digunakan secara luaran * Membantu merawat kulit wajah kering * Membantu mengurangkan garis halus pada wajah * Berfungsi sebagai pelembap kulit terutama kulit wajah * Menaikkan Seri Wajah dan menjadikan wajah Awet Muda Harga - RM25 seketul (belum termasuk pos) Berminat??? Pm atau klik link www.wasap.my/60128857103 (Sabrina Kee Abdullah) Area : #sibu #kapit #bintangor #sarikei #sabrinakeeshoppe #chintaayu #auraayu #sarawakonlineshop #sarawak #kedai #kedaionlinemurah #sayaguna #sayajual #sayagunasayajual #sayajualprodukkesihatan #sayajualprodukkecantikan #jamu #sayajualjamu #kedaionline #bazaar #bazaaronline #bazarpaknil #bazarpaknilmurah #jualonline #bidara #bidaraessentialoil #bidarasoap #sabunbidara #aurapowder

Share 0 5
Load More