ImgaddictImgaddict

Instagram Online Web Viewer

en

#jerawathilang

Current medias about #jerawathilang. Feel free to comment, like and share them

Check mimie_maryk's Instagram Step 9  Brow definer pencil 
.
Apa best nya eyebrow marykay ni??
formula berkrim kalis air
 tahan lama
 sesuai utk kulit sensitif
 diuji dgn klinikal utk kerengsaan dan kulit alergi
membuat ukiran rangka dengan lebih licin dan mudah bg menampilkan kemasan
.
P/S: pastikan hujung pensel sentiasa tajam  agar alis kening tampil dramatik ok
.
 sape dah pernah cuba?? Blom kan?? Jom wassap mimie utk cuba dan beli ok
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director Marykay
.
#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agenwanted #dropshipmakeup 1630640588477219048_1290918750

Step 9 Brow definer pencil . Apa best nya eyebrow marykay ni?? formula berkrim kalis air tahan lama sesuai utk kulit sensitif diuji dgn klinikal utk kerengsaan dan kulit alergi membuat ukiran rangka dengan lebih licin dan mudah bg menampilkan kemasan . P/S: pastikan hujung pensel sentiasa tajam agar alis kening tampil dramatik ok . sape dah pernah cuba?? Blom kan?? Jom wassap mimie utk cuba dan beli ok . Mimie maiza 016-6291326 Future Sales Director Marykay . #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agenwanted #dropshipmakeup

Share 0 0
Check mimie_maryk's Instagram Step 10  Eyeshadow Marykay
.
Lepas dah siap ukir kening cecantik (step 9),pkai eye primer pon dah (step 8)..maka bermulalah kita gunakan warne warni kecantikan mata utk buat tarikan wajah
.
Dah siap blend semua colors pd mata, pastikan ianya look gorgeous ok
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales director
.

#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agenwanted #dropshipmakeup 1630639713478277992_1290918750

Step 10 Eyeshadow Marykay . Lepas dah siap ukir kening cecantik (step 9),pkai eye primer pon dah (step 8)..maka bermulalah kita gunakan warne warni kecantikan mata utk buat tarikan wajah . Dah siap blend semua colors pd mata, pastikan ianya look gorgeous ok . Mimie maiza 016-6291326 Future Sales director . #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agenwanted #dropshipmakeup

Share 0 0
Check mimie_maryk's Instagram Step 11 Mary Kay Gel Eyeliner
.
Mary Kay Gel Eyeliner mempunyai tekstur yang lembut dan sedikit sticky.
Senang di bentuk mengikut saiz ketebalan yang anda inginkan.
Berus eyeliner sangat flexible yang sememangnya PERCUMA dengan setiap Gel Eye Liner
Mudah di blend bersama eye shadow.
Memberikan effect smokey eye terbaik.
Kalis air dan debu sehingga 10jam
.
Mimie maiza
016-6291326
Future sales Director
.

#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agenwanted #dropshipmakeup 1630638639367551497_1290918750

Step 11 Mary Kay Gel Eyeliner . Mary Kay Gel Eyeliner mempunyai tekstur yang lembut dan sedikit sticky. Senang di bentuk mengikut saiz ketebalan yang anda inginkan. Berus eyeliner sangat flexible yang sememangnya PERCUMA dengan setiap Gel Eye Liner Mudah di blend bersama eye shadow. Memberikan effect smokey eye terbaik. Kalis air dan debu sehingga 10jam . Mimie maiza 016-6291326 Future sales Director . #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agenwanted #dropshipmakeup

Share 0 0
Check mimie_maryk's Instagram Step 12 Baked Cheek Powder
.
Blusher ni ada shimmering effect. So kalau sapu dekat pipi, dah macam pakai highlight sekali. Cantik sangat! .

Giving Heart. Yg sebelah kiri..Color pink2 manis je.
.
Kind Heart. Yg sebelah kanan..Color orange2 manis. 
Senang sangat nk blend. Takde berus, pakai tangan pun ok! 
.
Mimie maiza
016-6291326
Future Sales Director
.

#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agenwanted #dropshipmakeup 1630637651910871855_1290918750

Step 12 Baked Cheek Powder . Blusher ni ada shimmering effect. So kalau sapu dekat pipi, dah macam pakai highlight sekali. Cantik sangat! . Giving Heart. Yg sebelah kiri..Color pink2 manis je. . Kind Heart. Yg sebelah kanan..Color orange2 manis. Senang sangat nk blend. Takde berus, pakai tangan pun ok! . Mimie maiza 016-6291326 Future Sales Director . #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #dropshipwanted #dropshipmalaysia #agenwanted #dropshipmakeup

Share 0 0
Check mimie_maryk's Instagram Step 14 Lipstick marykay
.
Wahhh pat paling penting juga selepas bahagian mata tau
.
Kalau kita tak pakai lipstick, adusshhh pucat lesu lar nmpk muka kita uollss..lagi2 yg tekanan darah rendah/yg mmpunyai anemia
.
At least kita ada lar oles lipstick ckt tau..jgn takut utk guna lipstick..lipstick pon lambang confident diri kita utk berhadapan dgn public tau..
.
Jom dptkn lipstick2 drpd marykay..ada 3 jenis lipstick:

1) creme lipstick
2)semi-matte lipstick
3) True dimension lipstick
.
Mimie maiza
016-6291326
Future sales director
.
#marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush #poblingmalaysia  #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #dropshipwanted #dropshipmalaysia 1630635602095707251_1290918750

Step 14 Lipstick marykay . Wahhh pat paling penting juga selepas bahagian mata tau . Kalau kita tak pakai lipstick, adusshhh pucat lesu lar nmpk muka kita uollss..lagi2 yg tekanan darah rendah/yg mmpunyai anemia . At least kita ada lar oles lipstick ckt tau..jgn takut utk guna lipstick..lipstick pon lambang confident diri kita utk berhadapan dgn public tau.. . Jom dptkn lipstick2 drpd marykay..ada 3 jenis lipstick: 1) creme lipstick 2)semi-matte lipstick 3) True dimension lipstick . Mimie maiza 016-6291326 Future sales director . #marykaymalaysia #marykayshahalam #marykayskincare #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah #denaialam #sungaibuloh #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #dropshipwanted #dropshipmalaysia

Share 0 0
Check mummyprettyshop's Instagram " INI BARU BETUL2 PUTEH " . ' Rasa suke sgt sis.. Kawan2 pun tegur klit koho npak ceroh.. muka pown koho npak glowing ' - Diana, KL .
Diana dah puteh guna #CINDELLAEGF je .

UoLsss bila lagi ??? .
Nak ke Nak ?? Jom whatsapp Sis Dila skrg ..
.
.
Whatsapp 0163623003 .
.
.
Klik sini https://api.whatsapp.com/send?phone=60163623003&text=PMCINDELLA

#pemborongsuntikanvitaminc #glutaxdnax #putihgebu #jerawat #jeragat #testimonial #beauty #mixingwhite #orientaltaiwanplatinum
 #jerawatteruk #antiaging #antikedut #dropshipdiperlukan #veniscy #jeragathilang #gluta #veniscy #skincare #esenseuwhitegold #putihgebugebas #igshopmalaysia #nakputihgebu #glutax70000gm #jerawathilang #pemborongsuntikanvitaminc #cantik #flawlessskin #beautyinjection #cindellamurah #cindella #cindellaegfcomplexionskin 1630627969680460866_3127071545

" INI BARU BETUL2 PUTEH " . ' Rasa suke sgt sis.. Kawan2 pun tegur klit koho npak ceroh.. muka pown koho npak glowing ' - Diana, KL . Diana dah puteh guna #cindellaegfje . UoLsss bila lagi ??? . Nak ke Nak ?? Jom whatsapp Sis Dila skrg .. . . Whatsapp 0163623003 . . . Klik sini https://api.whatsapp.com/send?phone=60163623003&text=PMCINDELLA #pemborongsuntikanvitaminc #glutaxdnax #putihgebu #jerawat #jeragat #testimonial #beauty #mixingwhite #orientaltaiwanplatinum #jerawatteruk #antiaging #antikedut #dropshipdiperlukan #veniscy #jeragathilang #gluta #veniscy #skincare #esenseuwhitegold #putihgebugebas #igshopmalaysia #nakputihgebu #glutax70000gm #jerawathilang #pemborongsuntikanvitaminc #cantik #flawlessskin #beautyinjection #cindellamurah #cindella #cindellaegfcomplexionskin

Share 0 0
Check hanim17182_maryk's Instagram Set Berus mary kay telah dipilih secara specific berdasarkan fungsi and tujuan setiap berus tu sendiri dan yang penting bukan diperbuat daripada bulu sintetik yang boleh mnyebabkan rasa gatal dan ruam pde sesetengah kulit.
.
Setiap berus is handcrafted and customized to perfection tau dan dilengkapi dgn handles yang dah dibentuk secara unik untuk memaksimakan keselesaan dan control semasa digunakan. Even jika anda newbie pon berus ini akan memudahkan anda kerana setiap berus telah dilabel mngikut fungsinya.
.
Tapi, yang paling paling paling best The collection also includes a custom cosmetic bag untuk isi semua keperluan makeup anda. Kurlassss kan? It’s everything you need to bring out your star qualities!
.
.
Whatsapp/dm
☎017-4575127
Hanim

#marykaymalaysia  #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah  #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #kulitcantikgebu #berusmakeupmalaysia 1630628037074070677_279287455

Set Berus mary kay telah dipilih secara specific berdasarkan fungsi and tujuan setiap berus tu sendiri dan yang penting bukan diperbuat daripada bulu sintetik yang boleh mnyebabkan rasa gatal dan ruam pde sesetengah kulit. . Setiap berus is handcrafted and customized to perfection tau dan dilengkapi dgn handles yang dah dibentuk secara unik untuk memaksimakan keselesaan dan control semasa digunakan. Even jika anda newbie pon berus ini akan memudahkan anda kerana setiap berus telah dilabel mngikut fungsinya. . Tapi, yang paling paling paling best The collection also includes a custom cosmetic bag untuk isi semua keperluan makeup anda. Kurlassss kan? It’s everything you need to bring out your star qualities! . . Whatsapp/dm ☎017-4575127 Hanim #marykaymalaysia  #skincareerbaik #skincareselamat #skincaremalaysia #skincaremalaysiamurah #skincaremurahmalaysia #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #makeupmalaysiamurah #makeupmalaysia #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #skincaremurah #jeragathilang #marykaymurah  #skinvigoratebrush #poblingmalaysia #bazarpaknil #sayajualmurah #sayajualsayapakai #produkkecantikan #putihgebu #nakcantik #kulitcantikgebu #berusmakeupmalaysia

Share 1 8
Check pinklady_mantaphabes's Instagram TESTIMONI PENGGUNA PINK LADY BODY PERFECTION
.
.
Sekali pandang nampak sama je. Cuba perhati betul², dah ada perubahan pada bentuk badan. Payudara semakin mantap, tegang dan besar. Punggung pulak besar skit daripada sebelum ni. Badan pulak dah ada "shape". Ni baru amal sebotol Pink Lady kalau berbotol², confirm meletop-letop body. Cik abg tak pandang yang lain dah..hehe. .
Sukenyaaa bila lihat ramai yang berjaya miliki bentuk badan ideal. Kena konsisten makan Pink Lady sehari 2 kapsul sebelum atau selepas sarapan pagi barulah dapat hasil yang memuaskan..uoolss.
.
Anda nak miliki bentuk badan idaman ?
.
Nak besarkan bahagian miss B yang leper dan kecik ?
.
Nak miss V sentiasa hangat menggigit ?
.
Mehh..sini wasap akk iera, InsyaAllah akak boleh bantu..
.
WhatsApp 017-2823807 (iera)
WhatsApp 017-2823807 (iera)
.
COD | Gombak, Wangsa maju, Ampang, Selayang, Wangsa Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Setapak
.
.
#krimpayudara #jamulangsing #produkkecantikan #awetmuda #payudarasexy #payudarakencang #payudarakecil #payudaracantik #kulitcerah #kulitcantik #jerawathilang #punggungmontok #punggungbesar #jeragatpudar #jeragathilang #qurose #slimmewhite #harummalam #jamumontok #jamumakdara #radiancesignature #glutacaps #gaiasignature #perlashine #aurawhite #meletop #selayang #wangsamelawati #setiawangsa #gegarvaganza 1630604540573511870_4683446092

TESTIMONI PENGGUNA PINK LADY BODY PERFECTION . . Sekali pandang nampak sama je. Cuba perhati betul², dah ada perubahan pada bentuk badan. Payudara semakin mantap, tegang dan besar. Punggung pulak besar skit daripada sebelum ni. Badan pulak dah ada "shape". Ni baru amal sebotol Pink Lady kalau berbotol², confirm meletop-letop body. Cik abg tak pandang yang lain dah..hehe. . Sukenyaaa bila lihat ramai yang berjaya miliki bentuk badan ideal. Kena konsisten makan Pink Lady sehari 2 kapsul sebelum atau selepas sarapan pagi barulah dapat hasil yang memuaskan..uoolss. . Anda nak miliki bentuk badan idaman ? . Nak besarkan bahagian miss B yang leper dan kecik ? . Nak miss V sentiasa hangat menggigit ? . Mehh..sini wasap akk iera, InsyaAllah akak boleh bantu.. . WhatsApp 017-2823807 (iera) WhatsApp 017-2823807 (iera) . COD | Gombak, Wangsa maju, Ampang, Selayang, Wangsa Melawati, Ukay Perdana, Keramat, Setapak . . #krimpayudara #jamulangsing #produkkecantikan #awetmuda #payudarasexy #payudarakencang #payudarakecil #payudaracantik #kulitcerah #kulitcantik #jerawathilang #punggungmontok #punggungbesar #jeragatpudar #jeragathilang #qurose #slimmewhite #harummalam #jamumontok #jamumakdara #radiancesignature #glutacaps #gaiasignature #perlashine #aurawhite #meletop #selayang #wangsamelawati #setiawangsa #gegarvaganza

Share 0 5
Check solusisehatdancantikk's Instagram Cream Pro sudah tersebar ke seluruh Indonesia

Yuk... Yg mau order lagi Cream Pro Racikan dokter bisa menghilangkan jerawat, flek2 hitam, memutihkan, mengencangkan kulit, menghilangkan wajah kusam, dll

Aman, Tanpa Efek Samping Karena Terbuat dari bahan herbal, No Merkuri, dan bahan kimia lain, cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif

Bisa langsung konsultasi ke dokter
Konsultasi GRATIS..!!!
Harga Terjangkau
Kota Medan Free Ongkir..!!! Info WA / LINE / PIN : 085262022804 / ranysinta / d6f73dcb

#sehatalami #cantikalami #wajahmulus #jerawathilang #bahanherbalalami #nomerkuri #cocokuntukkulitsensitif #tidakadaefeksamping #produkterbaik #propolis #meliasehatsejahtera 1630603873965385977_4845769317

Cream Pro sudah tersebar ke seluruh Indonesia Yuk... Yg mau order lagi Cream Pro Racikan dokter bisa menghilangkan jerawat, flek2 hitam, memutihkan, mengencangkan kulit, menghilangkan wajah kusam, dll Aman, Tanpa Efek Samping Karena Terbuat dari bahan herbal, No Merkuri, dan bahan kimia lain, cocok untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif Bisa langsung konsultasi ke dokter Konsultasi GRATIS..!!! Harga Terjangkau Kota Medan Free Ongkir..!!! Info WA / LINE / PIN : 085262022804 / ranysinta / d6f73dcb #sehatalami #cantikalami #wajahmulus #jerawathilang #bahanherbalalami #nomerkuri #cocokuntukkulitsensitif #tidakadaefeksamping #produkterbaik #propolis #meliasehatsejahtera

Share 1 5
Check ieraloveras's Instagram Nak muka nampak awet muda? Jangan biarkan muka nampak tua sebelum usia.
.
Campurkan badam dan aloe vera untuk dijadikan mask kerana manfaatnya sangat bagus untuk kulit muka. Buat dengan kerap supaya kulit muka tak nampak tua sebelum usia.
.
Nak lebih senang dan berkesan sapu je #MagicJellyLovera pada keseluruhan muka untuk kulit lebih sihat dan anjal.
.
Harga : RM 70
Size : 60gm
(Without postage)
.

To Order Whatsapp 
+6013 5808286
.

#magicjellylovera #sayajual #loveraMalaysia 
#aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkBuatanMalaysia #organic #kulitFlawless #kulitGlowing #flawless #BukanProdukTimbangKilo 1630595158217161594_5433593618

Nak muka nampak awet muda? Jangan biarkan muka nampak tua sebelum usia. . Campurkan badam dan aloe vera untuk dijadikan mask kerana manfaatnya sangat bagus untuk kulit muka. Buat dengan kerap supaya kulit muka tak nampak tua sebelum usia. . Nak lebih senang dan berkesan sapu je #magicjellyloverapada keseluruhan muka untuk kulit lebih sihat dan anjal. . Harga : RM 70 Size : 60gm (Without postage) . To Order Whatsapp +6013 5808286 . #magicjellylovera #sayajual #loveramalaysia #aloeveragel #aloevera #naturalproduct #skincare #ubatjerawat #kulitkusam #naturalskincare #ubatjeragat #jerawat #jerawatnanah #jerawatparah #kulitcantik #kulitputih #kulitsihat #ubatputih #jerawatgatal #jerawathilang #ubatparut #ubatparutjerawat #produkbuatanmalaysia #organic #kulitflawless #kulitglowing #flawless #bukanproduktimbangkilo

Share 0 7
Check crystalx_original's Instagram #ReadyStock
[CRYSTAL-X ORIGINAL 100%]
.
.
.
Berapapun pesanan anda kami terima dan secepatnya kami KIRIM.. @ERINLAVIKA_HERBALSHOP siap melayani anda dengan sepenuh hati 
.
Trimakasih atas Kepercayaan Anda 
.
Informasi Order
Hub 
☎ BBM 5B201D8A
☎ WA 085779023497
.
.
.
[ Dibuka Peluang Untuk BerMitra Usaha dengan Kami ]  ======================================
#nyerihaid #keputihangatal
#keputihan #solusikeputihan #bajubayilucu #haidtidakteratur #atasibau #bajubayi #vaginakesat #vaginarapet #obatdietherbal #obatdiet #preloved #bajubayimurah #gamismurah #cowokeren #hijabmurah #mainananak #nasa #crystalx #keputihanhijau #crystalxoriginal #jerawathilang #kristalx #pembalutherbalmurah #rafatar #obatjerawat #keputihanhilang 1630593773385248507_3039235291

#ReadyStock [CRYSTAL-X ORIGINAL 100%] . . . Berapapun pesanan anda kami terima dan secepatnya kami KIRIM.. @ERINLAVIKA_HERBALSHOP siap melayani anda dengan sepenuh hati . Trimakasih atas Kepercayaan Anda . Informasi Order Hub ☎ BBM 5B201D8A ☎ WA 085779023497 . . . [ Dibuka Peluang Untuk BerMitra Usaha dengan Kami ] ====================================== #nyerihaid #keputihangatal #keputihan #solusikeputihan #bajubayilucu #haidtidakteratur #atasibau #bajubayi #vaginakesat #vaginarapet #obatdietherbal #obatdiet #preloved #bajubayimurah #gamismurah #cowokeren #hijabmurah #mainananak #nasa #crystalx #keputihanhijau #crystalxoriginal #jerawathilang #kristalx #pembalutherbalmurah #rafatar #obatjerawat #keputihanhilang

Share 0 2
Check distributorresmiamoorea's Instagram "Mbak, BEDAnya sabun NU AMOOREA dan CLEANSER apa ya?"
Yang masih belum paham saya jelaskan.

Sabun NU AMOOREA itu sabun therapis yang bisa mengatasi segala masalah kulit, mulai dari jerawat, flek hitam, blackhead (komedo), biang keringat, bahkan masalah kulit tubuh seperti panu, bisul dll. Intinya nutrisi untuk kulit kita.

Nah sedangkan CLEANSER itu "pembersih". Dibutuhkan untuk kamu yang tidak bisa jauh dari make up, cleanser berfungsi untuk mengangkat sisa make up atau kotoran yg tertinggal di kulit.

Setelah memakai cleanser, ada produk pelengkapnya yaitu TONER digunakan supaya wajah segar dan tidak kering.

Pilihan ada di tanganmu 

Info produk dan pemesanan
 WA 089513136389
Cek testi kami @testi_amooreajakarta

#penghilangflek #jerawathilang #penghilangbekasluka #nuamoorea #amoorea #sabunamoorea #sabunwajah #sabunkecantikan #penghilangbekasoperasi #pencerahwajahalami
#nuamooreabeautybar #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreastemcell #sabunamooreaungu #sabunlumpur #manfaatamoorea  #cleanser  #cleanseramoorea  #cleanserMckenna #amooreajakarta #amooreabekasi #amooreamedan #amooreajambi #amooreajogja #amooreabandung #amooreariau #amooreasurabaya #amooreasamarinda 
#amooreabengkulu #distributoramoorea 1629670667246774880_6099784525

"Mbak, BEDAnya sabun NU AMOOREA dan CLEANSER apa ya?" Yang masih belum paham saya jelaskan. Sabun NU AMOOREA itu sabun therapis yang bisa mengatasi segala masalah kulit, mulai dari jerawat, flek hitam, blackhead (komedo), biang keringat, bahkan masalah kulit tubuh seperti panu, bisul dll. Intinya nutrisi untuk kulit kita. Nah sedangkan CLEANSER itu "pembersih". Dibutuhkan untuk kamu yang tidak bisa jauh dari make up, cleanser berfungsi untuk mengangkat sisa make up atau kotoran yg tertinggal di kulit. Setelah memakai cleanser, ada produk pelengkapnya yaitu TONER digunakan supaya wajah segar dan tidak kering. Pilihan ada di tanganmu Info produk dan pemesanan WA 089513136389 Cek testi kami @testi_amooreajakarta #penghilangflek #jerawathilang #penghilangbekasluka #nuamoorea  #amoorea #sabunamoorea #sabunwajah  #sabunkecantikan #penghilangbekasoperasi #pencerahwajahalami #nuamooreabeautybar  #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreastemcell  #sabunamooreaungu #sabunlumpur  #manfaatamoorea   #cleanser  #cleanseramoorea  #cleansermckenna #amooreajakarta #amooreabekasi #amooreamedan #amooreajambi #amooreajogja #amooreabandung #amooreariau #amooreasurabaya #amooreasamarinda #amooreabengkulu #distributoramoorea

Share 0 3
Check distributorresmiamoorea's Instagram Pagi guys,

inilah jawaban dari pak presdir pt.Dep .. barang yg blm ready". jd yg tanya sabun apa lg promonya harap bersabar yahh... Sabun oh sabun..jd kang sabun gini amat dikejar kejar orderan mulu
#penghilangflek #jerawathilang #penghilangbekasluka #nuamoorea #amoorea #sabunamoorea #sabunwajah #sabunkecantikan #penghilangbekasoperasi #pencerahwajahalami
#nuamooreabeautybar #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreastemcell #sabunamooreaungu #sabunlumpur #khasiatamoorea #manfaatamoorea  #sabunherbal #kulitsehat  #solusikulitsehat #amooreajakarta #amooreabekasi #amooreamedan #amooreajambi #amooreajogja #amooreabandung #amooreariau #amooreasurabaya #amooreasamarinda 
#amooreabengkulu 1630591871361091458_6099784525

Pagi guys, inilah jawaban dari pak presdir pt.Dep .. barang yg blm ready". jd yg tanya sabun apa lg promonya harap bersabar yahh... Sabun oh sabun..jd kang sabun gini amat dikejar kejar orderan mulu #penghilangflek #jerawathilang #penghilangbekasluka #nuamoorea  #amoorea #sabunamoorea #sabunwajah  #sabunkecantikan #penghilangbekasoperasi #pencerahwajahalami #nuamooreabeautybar  #nuamooreabeautyplusbar #nuamooreastemcell  #sabunamooreaungu #sabunlumpur  #khasiatamoorea #manfaatamoorea   #sabunherbal  #kulitsehat  #solusikulitsehat #amooreajakarta #amooreabekasi #amooreamedan #amooreajambi #amooreajogja #amooreabandung #amooreariau #amooreasurabaya #amooreasamarinda #amooreabengkulu

Share 0 0
Check cellfipro_ejenperlis's Instagram WAJAH FLAWLESS DENGAN CELLFIPRO!

Jimat sangat dengan cellfipro sebab guna sikit jer sebesar biji kacang hijau. Paling elok pakai 3 x sehari

Kalau yang jenis kerja kat luar kat site selalu terdedah lama pada cahaya matahari elok pakai setiap 2 jam. Untuk tapis sinaran uv dgn spf50++. Cellfipro ni lelaki dan perempuan boleh guna.

Sangat sesuai untuk kaki2 golf ⛳ guna sebab kesannya lebih baik daripada sunplay SPF130  019 3463239/013 2083239
 019 3463239/013 2083239

#ejencellfiproperlis #jerawat #jeragat #sunblock #foundation #CellFiPro #serum #cccream #antiaging #ccteammarsha #cccream #tonataksekata #kulitcantik #kulitkusam #cellfiprocream
#antipenuaan #calitcalitchomey #calitcalitcomey #spf50 #serumwajah #serummuka #skincare 
#jeragatpudar #jeragat #jerawathilang #jerawat#bebasjerawat #bekasjerawat #cellfipro #cleanser 1630575729169160062_5386188603

WAJAH FLAWLESS DENGAN CELLFIPRO! Jimat sangat dengan cellfipro sebab guna sikit jer sebesar biji kacang hijau. Paling elok pakai 3 x sehari Kalau yang jenis kerja kat luar kat site selalu terdedah lama pada cahaya matahari elok pakai setiap 2 jam. Untuk tapis sinaran uv dgn spf50++. Cellfipro ni lelaki dan perempuan boleh guna. Sangat sesuai untuk kaki2 golf ⛳ guna sebab kesannya lebih baik daripada sunplay SPF130 019 3463239/013 2083239 019 3463239/013 2083239 #ejencellfiproperlis #jerawat #jeragat #sunblock #foundation #cellfipro #serum #cccream #antiaging #ccteammarsha #cccream #tonataksekata #kulitcantik #kulitkusam #cellfiprocream #antipenuaan #calitcalitchomey #calitcalitcomey #spf50 #serumwajah #serummuka #skincare #jeragatpudar #jeragat #jerawathilang #jerawat#bebasjerawat #bekasjerawat #cellfipro #cleanser

Share 0 6
Check mamaiyemaryk's Instagram Sesiapa yang ada masalah kulit berjerawat yang serius! Jerawat besar! Jerawat batu! Jerawat bernanah! Jerawat pasir! Apa kata jom cuba Clear Proof Acne System dari Marykay ni.
.
Clarifying Cleansing Gel - .
✍Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati.
.
Deep Cleansing Charcoal Mask -
✍Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yang menyedut kotoran yang menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yang menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah.
.
Blemish Control Toner -
✍Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat.
.
Acne treatment gel / Spot solution -
✍Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang.
.
Pore Purifying Serum -
✍Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yang menyejukkan serta membantu mengecilkan  saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah.
.
Oil Free Moisturizer -
✍Langkah terakhir penjagaan wajah sis dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit.
.
Ramai yang dah cuba & alhamdulillah semua nye ada perubahan positif kat muka.
.
@mamaiye.maryk #marykaymalaysia #marykayperak #marykaysitiawan #marykaymanjung #markaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayproducts #marykaycosmetics #marykaybotanical #clearproof #skincareterbaik #skincareselamat #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #jeragathilang #marykaymurah #bazarpaknil #sayajualsayapakai #nakcantik 1630574842006931758_4737474407

Sesiapa yang ada masalah kulit berjerawat yang serius! Jerawat besar! Jerawat batu! Jerawat bernanah! Jerawat pasir! Apa kata jom cuba Clear Proof Acne System dari Marykay ni. . Clarifying Cleansing Gel - . ✍Pencuci muka berunsur gel mampu membersih secara mendalam untuk menyingkirkan lebihan minyak dan membantu menyingkirkan sel kulit mati. . Deep Cleansing Charcoal Mask - ✍Mask arang berfungsi 3 dalam 1 iaitu seperti magnet yang menyedut kotoran yang menyumbat pori, menyerap minyak berlebihan yang menjadi punca jerawat seterusnya mengawal kilatan pada wajah. . Blemish Control Toner - ✍Penyegar yang tidak mengeringkan kulit, membersih dengan sempurna dan mengawal kilatan. Ia meninggalkan kesan lembut dan terawat. . Acne treatment gel / Spot solution - ✍Mengandungi tumbuhan yang mampu membasmi kuman jerawat sehingga ke akarnya untuk menghalang kehadiran jerawat dari berulang. . Pore Purifying Serum - ✍Lapisan nipis serum mengandungi tumbuhan yang menyejukkan serta membantu mengecilkan saiz pori wajah di samping mengawal kilatan pada wajah. . Oil Free Moisturizer - ✍Langkah terakhir penjagaan wajah sis dengan menyapu pelembab bebas minyak untuk menghasilkan lembapan kulit yang seimbang tanpa memberi kesan berminyak atau melekit. . Ramai yang dah cuba & alhamdulillah semua nye ada perubahan positif kat muka. . @mamaiye.maryk #marykaymalaysia #marykayperak #marykaysitiawan #marykaymanjung #markaybeautyconsultant #marykaylovers #marykayproducts #marykaycosmetics #marykaybotanical #clearproof #skincareterbaik #skincareselamat #sayajualskincare #jerawathilang #parutjerawat #putihgebu #flawlessskin #kulitkusam #jeragathilang #marykaymurah #bazarpaknil #sayajualsayapakai #nakcantik

Share 2 2
Check distributortrulumindonesia's Instagram Before dan after pemakaian Trulum Skin Care . Trulum bs jg merampingkan wajah .
.

DISCLAIMER : Hasil pada tiap2 orang berbeda-beda .
Coba Trulum Skin Care yuks 
Order ke 082276815237 . .

#trulumskincare #trulum #cantik #menarik #mukamulus #jerawathilang #mukatirus #halus #awetmuda #skincarejakarta #skincare #putih #bersih #bercahaya - #distributortrulumindonesia 1630574829223989966_6164904240

Before dan after pemakaian Trulum Skin Care . Trulum bs jg merampingkan wajah . . DISCLAIMER : Hasil pada tiap2 orang berbeda-beda . Coba Trulum Skin Care yuks Order ke 082276815237 . . #trulumskincare #trulum #cantik #menarik #mukamulus #jerawathilang #mukatirus #halus #awetmuda #skincarejakarta #skincare #putih #bersih #bercahaya- #distributortrulumindonesia

Share 0 1
Check cellfipro_ejenperlis's Instagram Calit Calit Comey!! Sesuai untuk semua jantina & peringkat umur Yang malas nak pakai krim, bedak..
Yang nak bersiap cepat⏳⏳
Yang nak jimat, pakai sekali tapi cover untuk semua

Gunakanlah CellFiPro
Mencantik dan merawat dalam satu masa
.
Dapatkan sekarang!! 019-3463239/013-2083239

#ejencellfiproperlis#cellfiprocream#promosiCellFiPro#testimoni#kulitkusam
#kulitcantik#jeragatpudar#bebasjerawat#ccteammarsha#cccream#spf50
#calitcalitcomey#bazarpaknil #kulitkusam#sunblock#antipenuaan #sunblock 
#cellfiprocleanser#calitcalitchomey #jeragatpudar #jerawathilang #bekasjerawat 
#luluskkm #halal#produkbumiputera #bazarpaknil #bazaronline #instaonline 
#ejendiperlukan #ejendropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #cod#perlis 1630573801249099181_5386188603

Calit Calit Comey!! Sesuai untuk semua jantina & peringkat umur Yang malas nak pakai krim, bedak.. Yang nak bersiap cepat⏳⏳ Yang nak jimat, pakai sekali tapi cover untuk semua Gunakanlah CellFiPro Mencantik dan merawat dalam satu masa . Dapatkan sekarang!! 019-3463239/013-2083239 #ejencellfiproperlis#cellfiprocream#promosicellfipro#testimoni#kulitkusam #kulitcantik#jeragatpudar#bebasjerawat#ccteammarsha#cccream#spf50 #calitcalitcomey#bazarpaknil #kulitkusam#sunblock#antipenuaan #sunblock #cellfiprocleanser#calitcalitchomey #jeragatpudar #jerawathilang #bekasjerawat #luluskkm #halal#produkbumiputera #bazarpaknil #bazaronline #instaonline #ejendiperlukan #ejendropshipdiperlukan #stokisdiperlukan #cod#perlis

Share 0 3
Check cellfipro_ejenperlis's Instagram BUKAN SEKADAR FOUNDATION !! Cellfi pro merawat kulit kusam, mencerah, menghilangkan jeragat/parut jarawat dari dalam 
.
Kenapa CELLFI PRO ini best sangat ?
.
 Tak melekit
 mesra solat
 ada penghalang UV
 anti penuaan
 menggebukan kulit
.
Paling penting ia.merawat kulit anda dari dalam. Kulit makin gebu dan nampak muda !  .

Whatsapp 019-3463239/013-2083239
Klik TonZaitul.wasap.my/0132083239

#ejencellfiproperlis#cellfipro#calitcalitchomey#foundation#spf50#tonataksekata
#skincare#kulitkusam#kulitcantik#jeragat#jeragatpudar #jerawat #bekasjerawat #jerawathilang#antipenuaan#antiaging #serumwajah #serum #cellfiprocream 
#produkbumiputera #calitcalitcomey#ccteammarsha#cccream #terlajaklaris 
#bazarpaknil#bazarpaknilmurah #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #cod#perlis 1630571887186864855_5386188603

BUKAN SEKADAR FOUNDATION !! Cellfi pro merawat kulit kusam, mencerah, menghilangkan jeragat/parut jarawat dari dalam . Kenapa CELLFI PRO ini best sangat ? . Tak melekit mesra solat ada penghalang UV anti penuaan menggebukan kulit . Paling penting ia.merawat kulit anda dari dalam. Kulit makin gebu dan nampak muda ! . Whatsapp 019-3463239/013-2083239 Klik TonZaitul.wasap.my/0132083239 #ejencellfiproperlis#cellfipro#calitcalitchomey#foundation#spf50#tonataksekata #skincare#kulitkusam#kulitcantik#jeragat#jeragatpudar #jerawat #bekasjerawat #jerawathilang #antipenuaan#antiaging #serumwajah #serum #cellfiprocream #produkbumiputera #calitcalitcomey#ccteammarsha#cccream #terlajaklaris #bazarpaknil#bazarpaknilmurah #ejendiperlukan #stokisdiperlukan #cod#perlis

Share 1 6
Check yuniie_beauty87's Instagram "PERUBAHAN YG KETARA DENGAN NIQREES HYDROGEL"
.
.
Pastinya ramai yg akan tegur kan...pakai apa kulit nampak sihat dan cantik.Hanya 2 Minggu kulit wajah akan kembali sihat dan pastinya lebih cantik dari biasa.
.
Kalau berminat boleh terus whatssap terus ke link ni ye.
www.wasap.my/601118742796
www.wasap.my/601118742796
www.wasap.my/601118742796 1630570700435383232_4112123335

"PERUBAHAN YG KETARA DENGAN NIQREES HYDROGEL" . . Pastinya ramai yg akan tegur kan...pakai apa kulit nampak sihat dan cantik.Hanya 2 Minggu kulit wajah akan kembali sihat dan pastinya lebih cantik dari biasa. . Kalau berminat boleh terus whatssap terus ke link ni ye. www.wasap.my/601118742796 www.wasap.my/601118742796 www.wasap.my/601118742796

Share 1 2
Load More