ImgaddictImgaddict

Instagram Online Web Viewer

en

#nona

Current medias about #nona. Feel free to comment, like and share them

Check flocasla's Instagram Se nos casa otra... #DespedidaGise #Primos #Nona 1631466159499041414_1016628038

Se nos casa otra... #despedidagise #primos #Nona

Share 0 2

Advertisement

Check djessykerollay_'s Instagram To apaixonada nessa tatto ❤❤❤
#Nona  1631463510646211600_4472360462

To apaixonada nessa tatto ❤❤❤ #Nona

Share 0 0

Advertisement

Advertisement

Check ledrixvula's Instagram Falenderoi zotin cdo dit qe na ka dhuruar nje person si ty. Nje person me shume talent edhe nje person te lumtur qe te jep dhe ty gjithmon lumturi. Nje person qe do shume ate qe ben edhe e ben me gjith zemren. Nje person qe mer kaq shume dashuri nga njerezit edhe e jep mbrapshte.  Te duam shume Ledri gjithmon do jemi me ty kur nuk do jes vetem ❤
#TTZ best song of 2017
@xheraldina @agron_vula_1 @ledrivula #ledri #vula #ledrivula #ledrizlla #ledriupdate #gramofia #gramof #djgramof #king #mbret #albania #kosovo #singer #stage #concert #live #cute #smile #nona 1631458748735125857_5910167713

Falenderoi zotin cdo dit qe na ka dhuruar nje person si ty. Nje person me shume talent edhe nje person te lumtur qe te jep dhe ty gjithmon lumturi. Nje person qe do shume ate qe ben edhe e ben me gjith zemren. Nje person qe mer kaq shume dashuri nga njerezit edhe e jep mbrapshte.  Te duam shume Ledri gjithmon do jemi me ty kur nuk do jes vetem ❤ #ttzbest song of 2017 @xheraldina @agron_vula_1 @ledrivula #ledri #vula #ledrivula #ledrizlla #ledriupdate #gramofia #gramof #djgramof #king #mbret #albania #kosovo #singer #stage #concert #live #cute #smile #nona

Share 1 6
Check ledrixvula's Instagram I'm glad to call you my idol ska njeri ma t mir nga ty @ledrivula krejt i do fansat dhe krejt ne t duam ty. Thank you best idol aka best singer aka best human being❤ @xheraldina @agron_vula_1 @ledrivula #ledri #vula #ledrivula #ledrizlla #ledriupdate #gramofia #gramof #djgramof #king #mbret #albania #kosovo #singer #stage #concert #live #cute #smile #nona 1631454374822446347_5910167713

I'm glad to call you my idol ska njeri ma t mir nga ty @ledrivula krejt i do fansat dhe krejt ne t duam ty. Thank you best idol aka best singer aka best human being❤ @xheraldina @agron_vula_1 @ledrivula #ledri #vula #ledrivula #ledrizlla #ledriupdate #gramofia #gramof #djgramof #king #mbret #albania #kosovo #singer #stage #concert #live #cute #smile #nona

Share 0 6
Load More