ImgaddictImgaddict

Instagram Online Web Viewer

en

#vitaminc

Current medias about #vitaminc. Feel free to comment, like and share them

Check shakleedistributormeen's Instagram RESDUNG TAHAP SAMPAI RASA NAK POTONG HIDUNG !!!
.
Siapa dekat sini kerap bersin,alahan teruk,naik jerawat,gatal-gatal disebabkan resdung bermaharajalela! mesti tak selesa kan??Haaa.. saya nak share dekat awak semua SET RESDUNG terbaik dari shaklee👍
.
Daripada ambil ubat dekat klinik setiap bulan baik ambil SET RESDUNG SHAKLEE, tahan sampai 5 bulan, jimat sangat!! Tak perlu keluar duit setiap bulan kannn😌
.
👉VITAMIN C PLUS:
⏩ Bertindak sebagai anti-histamin tanpa kita perlu mengalami side effect dari pengambilan drug anti-histamin
⏩Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh
⏩Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
⏩Meningkatkan fungsi T-cell dan Mac- rophage
⏩Meningkatkan pertumbuhan tisu -
.
👉ALFALFA COMPLEX:
⏩Mengurangkan KERADANGAN sakit
⏩Kaya dengan sumber KLOROFIL dan membantu mengurangkan KERADANGAN terutama akibat ECZEMA, RESDUNG, ALLERGIC, GATAL-GATAL
.
👉B-COMPLEX:
⏩Membantu dalam PEMBINAAN PROTEIN dalam tubuh
⏩Membantu hati menghasilkan GLIKOGEN yang diperlukan kulit untuk menyingkirkan SEL-SEL MATI
⏩Memelihara SISTEM SARAF dan berfungsi sebagai ANTI-STRESS
.
Pertanyaan / Harga / Order :
Yasmin | 013.2748945
Shaklee Distributor

#setresdung #setresdungshaklee #resdung #ubatresdung #shakleemurah #jerawat #shakleejimat #shakleemalaysia #shakleesingapore #shaklee #vitaminc #bcomplex #alfalfa #promosialfalfa #promosishaklee #ubatresdung #ubatselesema #alahan #sinus #masalahresdung 1585406497054064164_2238173503

RESDUNG TAHAP SAMPAI RASA NAK POTONG HIDUNG !!! . Siapa dekat sini kerap bersin,alahan teruk,naik jerawat,gatal-gatal disebabkan resdung bermaharajalela! mesti tak selesa kan??Haaa.. saya nak share dekat awak semua SET RESDUNG terbaik dari shaklee👍 . Daripada ambil ubat dekat klinik setiap bulan baik ambil SET RESDUNG SHAKLEE, tahan sampai 5 bulan, jimat sangat!! Tak perlu keluar duit setiap bulan kannn😌 . 👉VITAMIN C PLUS: ⏩ Bertindak sebagai anti-histamin tanpa kita perlu mengalami side effect dari pengambilan drug anti-histamin ⏩Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh ⏩Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol ⏩Meningkatkan fungsi T-cell dan Mac- rophage ⏩Meningkatkan pertumbuhan tisu - . 👉ALFALFA COMPLEX: ⏩Mengurangkan KERADANGAN sakit ⏩Kaya dengan sumber KLOROFIL dan membantu mengurangkan KERADANGAN terutama akibat ECZEMA, RESDUNG, ALLERGIC, GATAL-GATAL . 👉B-COMPLEX: ⏩Membantu dalam PEMBINAAN PROTEIN dalam tubuh ⏩Membantu hati menghasilkan GLIKOGEN yang diperlukan kulit untuk menyingkirkan SEL-SEL MATI ⏩Memelihara SISTEM SARAF dan berfungsi sebagai ANTI-STRESS . Pertanyaan / Harga / Order : Yasmin | 013.2748945 Shaklee Distributor #setresdung #setresdungshaklee #resdung #ubatresdung #shakleemurah #jerawat #shakleejimat #shakleemalaysia #shakleesingapore #shaklee #vitaminc #bcomplex #alfalfa #promosialfalfa #promosishaklee #ubatresdung #ubatselesema #alahan #sinus #masalahresdung

Share 0 0

Advertisement

Check feeltamy's Instagram Kulit bersih, mekap nipis pun dah cantik. 
U ols xnak ke BERSIHKAN kulit ? Bila kulit licin, bersih, selfie lah angle mana pun sure cantik, Kan?😊 Yang mana Ada jerawat Tu, try #feeltasecretlove . In Shaa Allah takkan menyesal. .
.
.
Kandungan #FSL ; 💕 Ascorbic acid
💕 Astaxantin
💕Beta carotene
💕Vanilla powder
💕Premix Mineral Vitamin

60biji untuk sebulan
RM59.00 
016-6660435

#feelta #feeltasecretlove #vitaminc #vitcmurah #vitamincmurahberkesan #feeltabeauty #bedaksejukberhantu 1585406375436233678_1310717580

Kulit bersih, mekap nipis pun dah cantik. U ols xnak ke BERSIHKAN kulit ? Bila kulit licin, bersih, selfie lah angle mana pun sure cantik, Kan?😊 Yang mana Ada jerawat Tu, try #feeltasecretlove. In Shaa Allah takkan menyesal. . . . Kandungan #fsl; 💕 Ascorbic acid 💕 Astaxantin 💕Beta carotene 💕Vanilla powder 💕Premix Mineral Vitamin 60biji untuk sebulan RM59.00 016-6660435 #feelta #feeltasecretlove #vitaminc #vitcmurah #vitamincmurahberkesan #feeltabeauty #bedaksejukberhantu

Share 0 0
Check shakleedistributormeen's Instagram RESDUNG TAHAP SAMPAI RASA NAK POTONG HIDUNG !!!
.
Siapa dekat sini kerap bersin,alahan teruk,naik jerawat,gatal-gatal disebabkan resdung bermaharajalela! mesti tak selesa kan??Haaa.. saya nak share dekat awak semua SET RESDUNG terbaik dari shaklee👍
.
Daripada ambil ubat dekat klinik setiap bulan baik ambil SET RESDUNG SHAKLEE, tahan sampai 5 bulan, jimat sangat!! Tak perlu keluar duit setiap bulan kannn😌
.
👉VITAMIN C PLUS:
⏩ Bertindak sebagai anti-histamin tanpa kita perlu mengalami side effect dari pengambilan drug anti-histamin
⏩Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh
⏩Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol
⏩Meningkatkan fungsi T-cell dan Mac- rophage
⏩Meningkatkan pertumbuhan tisu -
.
👉ALFALFA COMPLEX:
⏩Mengurangkan KERADANGAN sakit
⏩Kaya dengan sumber KLOROFIL dan membantu mengurangkan KERADANGAN terutama akibat ECZEMA, RESDUNG, ALLERGIC, GATAL-GATAL
.
👉B-COMPLEX:
⏩Membantu dalam PEMBINAAN PROTEIN dalam tubuh
⏩Membantu hati menghasilkan GLIKOGEN yang diperlukan kulit untuk menyingkirkan SEL-SEL MATI
⏩Memelihara SISTEM SARAF dan berfungsi sebagai ANTI-STRESS
.
Pertanyaan / Harga / Order :
Yasmin | 013.2748945
Shaklee Distributor

#setresdung #setresdungshaklee #resdung #ubatresdung #shakleemurah #jerawat #shakleejimat #shakleemalaysia #shakleesingapore #shaklee #vitaminc #bcomplex #alfalfa #promosialfalfa #promosishaklee #ubatresdung #ubatselesema #alahan #sinus #masalahresdung 1585406279420192144_2238173503

RESDUNG TAHAP SAMPAI RASA NAK POTONG HIDUNG !!! . Siapa dekat sini kerap bersin,alahan teruk,naik jerawat,gatal-gatal disebabkan resdung bermaharajalela! mesti tak selesa kan??Haaa.. saya nak share dekat awak semua SET RESDUNG terbaik dari shaklee👍 . Daripada ambil ubat dekat klinik setiap bulan baik ambil SET RESDUNG SHAKLEE, tahan sampai 5 bulan, jimat sangat!! Tak perlu keluar duit setiap bulan kannn😌 . 👉VITAMIN C PLUS: ⏩ Bertindak sebagai anti-histamin tanpa kita perlu mengalami side effect dari pengambilan drug anti-histamin ⏩Menstabilkan pengeluaran histamin dalam tubuh ⏩Membantu mencegah penyempitan tiub bronkiol ⏩Meningkatkan fungsi T-cell dan Mac- rophage ⏩Meningkatkan pertumbuhan tisu - . 👉ALFALFA COMPLEX: ⏩Mengurangkan KERADANGAN sakit ⏩Kaya dengan sumber KLOROFIL dan membantu mengurangkan KERADANGAN terutama akibat ECZEMA, RESDUNG, ALLERGIC, GATAL-GATAL . 👉B-COMPLEX: ⏩Membantu dalam PEMBINAAN PROTEIN dalam tubuh ⏩Membantu hati menghasilkan GLIKOGEN yang diperlukan kulit untuk menyingkirkan SEL-SEL MATI ⏩Memelihara SISTEM SARAF dan berfungsi sebagai ANTI-STRESS . Pertanyaan / Harga / Order : Yasmin | 013.2748945 Shaklee Distributor #setresdung #setresdungshaklee #resdung #ubatresdung #shakleemurah #jerawat #shakleejimat #shakleemalaysia #shakleesingapore #shaklee #vitaminc #bcomplex #alfalfa #promosialfalfa #promosishaklee #ubatresdung #ubatselesema #alahan #sinus #masalahresdung

Share 0 0

Advertisement

Check jamutunteja_hq's Instagram 1st Life-Style Jamu in Malaysia @jamutuntejajohor ・・・
Thank you for your endless support my dearest customer❤️
.
For those who are living in JB & SINGAPORE, come lets grab this superbb supplement now!
.
Ready Stock : RM88 (15sachet)
. 
FREE POSTAGE📮
.
COD AREA : PANDAN CITY / PASIR GUDANG / SMART / BBU / SIERRA PERDANA / PERLING / JUSCO TEBRAU / TESCO PLENTONG / JOHOR JAYA / TAMAN MOLEK
.
Letss jamuuu😘😘😘
Letsss sihattt😘😘😘
Letss cantikk😘😘😘
.
.
☎️☎️☎️ 019-4306550 ☎️☎️☎️ .
.
#jamucantik #jttbabes #jamukulit #jamutenaga #jamukurus #jamukesihatandalaman #jamumilkbooster #manjakani #akarserapat #vitaminC #jamutunteja #jamupremiumquality #lifestylejamu #jamufied #jamucollagen #jamutuntejaselangor #jamutuntejapetalingjaya #jamutuntejasubangjaya
#jamutuntejakelanajaya #jamutuntejasingapore #jamutuntejasingapura #jamutuntejashahalam #jamutuntejadamansara #jamutuntejajb #jamutuntejajohor #jamutuntejajohorbahru #jamutuntejapasirgudang 1585405637817645075_239557320

1st Life-Style Jamu in Malaysia @jamutuntejajohor ・・・ Thank you for your endless support my dearest customer❤️ . For those who are living in JB & SINGAPORE, come lets grab this superbb supplement now! . Ready Stock : RM88 (15sachet) . FREE POSTAGE📮 . COD AREA : PANDAN CITY / PASIR GUDANG / SMART / BBU / SIERRA PERDANA / PERLING / JUSCO TEBRAU / TESCO PLENTONG / JOHOR JAYA / TAMAN MOLEK . Letss jamuuu😘😘😘 Letsss sihattt😘😘😘 Letss cantikk😘😘😘 . . ☎️☎️☎️ 019-4306550 ☎️☎️☎️ . . #jamucantik #jttbabes #jamukulit #jamutenaga #jamukurus #jamukesihatandalaman #jamumilkbooster #manjakani #akarserapat #vitaminC #jamutunteja #jamupremiumquality #lifestylejamu #jamufied #jamucollagen #jamutuntejaselangor #jamutuntejapetalingjaya #jamutuntejasubangjaya #jamutuntejakelanajaya #jamutuntejasingapore #jamutuntejasingapura #jamutuntejashahalam #jamutuntejadamansara #jamutuntejajb #jamutuntejajohor #jamutuntejajohorbahru #jamutuntejapasirgudang

Share 0 1

Advertisement

Check formulakulitcantikk's Instagram Kulit kusam akan muka uolss nampak gelap tak bermaya
.
Vitamin c bertindak macam exfoliant,bantu buang sel-sel kulit mati yang termendap di skin uols
.
Kesannya kulit makin cerah,bila pegang rasa lembut dan halusss je 😍
.
------
PROMOSI PAKEJ SUPER SAVER
-----
.
👉 2 botol RM150 
FREE pelembap SPF 30 bernilai RM30 😍
👉 JIMAT RM60 😱
.
Ambil 2 botol lagi jimat dan berbaloi. Boleh share atau bagi adik,mak atau kawan ke kan
.
Nak order?
Wassap kak han ke 017-4600807 atau nak mudah klik link di bio 😃 1585404508754548468_1758336298

Kulit kusam akan muka uolss nampak gelap tak bermaya . Vitamin c bertindak macam exfoliant,bantu buang sel-sel kulit mati yang termendap di skin uols . Kesannya kulit makin cerah,bila pegang rasa lembut dan halusss je 😍 . ------ PROMOSI PAKEJ SUPER SAVER ----- . 👉 2 botol RM150 FREE pelembap SPF 30 bernilai RM30 😍 👉 JIMAT RM60 😱 . Ambil 2 botol lagi jimat dan berbaloi. Boleh share atau bagi adik,mak atau kawan ke kan . Nak order? Wassap kak han ke 017-4600807 atau nak mudah klik link di bio 😃

Share 1 1
Check goldc_serumviral2017's Instagram FOKUS untuk selesaikan MASALAH PORY-PORY TERBUKA 👏🏽 Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu ! Lihat sendiri perubahan size pori-pori anda . Makin mengecil dan makin mengecil and akhirnya pori-pori tertutup.
.
Byebye pory-pory, say haihai to flawless skin. ❤️
.
One Pore Serum bertindak
🍭MENGECILKAN pori-pori
🍭Mengawal masalah kulit berminyak
🍭Merawat Masalah jerawat
🍭Mernyelesaikan Masalah Jeragat
🍭Pudarkan Parut
🍭Mencerahkan kulit
🍭Merawat Masalah Tona tidak Sekata
.
Bahan import from DUBAI, with particle emas 😍, dalam botol yang exclusive.
1 Kali pump sahaja, JIMAT! .
Lulus KKM.
20ml
Harga kotak rm 85
Harga prmosi rm 68 exc pos
Jimat RM 17
.
Ready stok
WS: 013-9103982
WS: 013-9103982 1585403114666703909_4327698057

FOKUS untuk selesaikan MASALAH PORY-PORY TERBUKA 👏🏽 Kesan boleh dilihat seawal 1 minggu ! Lihat sendiri perubahan size pori-pori anda . Makin mengecil dan makin mengecil and akhirnya pori-pori tertutup. . Byebye pory-pory, say haihai to flawless skin. ❤️ . One Pore Serum bertindak 🍭MENGECILKAN pori-pori 🍭Mengawal masalah kulit berminyak 🍭Merawat Masalah jerawat 🍭Mernyelesaikan Masalah Jeragat 🍭Pudarkan Parut 🍭Mencerahkan kulit 🍭Merawat Masalah Tona tidak Sekata . Bahan import from DUBAI, with particle emas 😍, dalam botol yang exclusive. 1 Kali pump sahaja, JIMAT! . Lulus KKM. 20ml Harga kotak rm 85 Harga prmosi rm 68 exc pos Jimat RM 17 . Ready stok WS: 013-9103982 WS: 013-9103982

Share 1 1
Check fon_oofyshop's Instagram ปีนี้จะผอม...️ พูดแบบนี้มากี่ปีแล้วคะ 
ถ้าลดเองมันยาก..ก็ต้องหาตัวช่วยค่ะ ➡#ดาโกต้าดีท้อกซ์ ราคาน่าคบ พึ่งพาได้
ลดจริงแบบปลอดภัย..ไม่โยโย่
.
💚เลขที่อย. 11-1-11054-1-0348
💚ส่วนผสมหลัก 
ใบส้มป่อย ดอกคำฝอย ใบมะขามแขก ใบมะกา ตีผลา
💚วิธีการรับประทาน : ก่อนนอน
ธาตุเบา : ทาน 2 เม็ด
ธาตุหนัก : ทาน 4 เม็ด 💚บรรจุ 60 เม็ด (ทานได้ 20-30 วัน)
ราคา 290฿ส่งฟรีEMS
.
❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW

#SN #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ 1585404438407554149_184737715

ปีนี้จะผอม...️ พูดแบบนี้มากี่ปีแล้วคะ ถ้าลดเองมันยาก..ก็ต้องหาตัวช่วยค่ะ ➡ #ดาโกต้าดีท้อกซ์ราคาน่าคบ พึ่งพาได้ ลดจริงแบบปลอดภัย..ไม่โยโย่ . 💚เลขที่อย. 11-1-11054-1-0348 💚ส่วนผสมหลัก ใบส้มป่อย ดอกคำฝอย ใบมะขามแขก ใบมะกา ตีผลา 💚วิธีการรับประทาน : ก่อนนอน ธาตุเบา : ทาน 2 เม็ด ธาตุหนัก : ทาน 4 เม็ด 💚บรรจุ 60 เม็ด (ทานได้ 20-30 วัน) ราคา 290฿ส่งฟรีEMS . ❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW #sn #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ

Share 0 0
Check cantikbynurfaath's Instagram #projekcantiksebelumkahwin .
.
KULIT GEBU, CERAH DAN CANTIK
.
.
Memang the perfect combination untuk yang ada masalah kulit kusam, berjerawat, berparut, jeragat, tona tak sekata dan sesuai untuk yang ada masalah resdung
.
.
ESP + VITAMIN C memang the best combination ever untuk yang ada masalah kulit diatas
.
.
KEBAIKAN ESP
.
💮mencantikkan kulit
💮menganjalkan payudara
💮mencerahkan kulit secara semulajadi
💮menangani masalah kulit dan eczema
💮memudarkan parut dan mengurangkan pertumbuhan jerawat
💮membakar kalori dan mengenyangkan
💮membantu mengurangkan berat badan
💮membantu menghasilkan kolagen dalam badan
💮mengecilkan pori muka
💮menggantikan sel kulit lama kepada yang baru
💮mengurangkan whitehead dan blackhead
.
.
KEBAIKAN VITAMIN C
.
💮mengurangkan minyak muka
💮mengurangkan pertumbuhan jerawat
💮meningkatkan sistem ketahanan badan
💮mencegah gusi berdarah
💮membantu menyembuhkan luka
💮memerangi kimia toksik
💮bertindak sebagai antioksida
💮mengurangkan parut jerawat
💮mencerahkan kulit
💮mengurangkan alahan dan resdung
.
.
Kedua supplement ni boleh dijadikan masker muka tau.  Hasilnya memang vavavoom 👍
.
.
Fatin Nabila
Ws 0109643970
Ig @cantik.bynurfaath
.
.
#shaklee #cantik #beauty #semulajadi #shakleekl #shakleejb #shakleesabah #shakleekptm #shakleepalam #shamleejasin #shakleearau #vitamin #supplement #esp #vitaminc #vitamin
#shakleekk #shakleepahang #shakleeuitmj #resdung #flawles #rabun 1585403936482643016_4018330372

#projekcantiksebelumkahwin. . KULIT GEBU, CERAH DAN CANTIK . . Memang the perfect combination untuk yang ada masalah kulit kusam, berjerawat, berparut, jeragat, tona tak sekata dan sesuai untuk yang ada masalah resdung . . ESP + VITAMIN C memang the best combination ever untuk yang ada masalah kulit diatas . . KEBAIKAN ESP . 💮mencantikkan kulit 💮menganjalkan payudara 💮mencerahkan kulit secara semulajadi 💮menangani masalah kulit dan eczema 💮memudarkan parut dan mengurangkan pertumbuhan jerawat 💮membakar kalori dan mengenyangkan 💮membantu mengurangkan berat badan 💮membantu menghasilkan kolagen dalam badan 💮mengecilkan pori muka 💮menggantikan sel kulit lama kepada yang baru 💮mengurangkan whitehead dan blackhead . . KEBAIKAN VITAMIN C . 💮mengurangkan minyak muka 💮mengurangkan pertumbuhan jerawat 💮meningkatkan sistem ketahanan badan 💮mencegah gusi berdarah 💮membantu menyembuhkan luka 💮memerangi kimia toksik 💮bertindak sebagai antioksida 💮mengurangkan parut jerawat 💮mencerahkan kulit 💮mengurangkan alahan dan resdung . . Kedua supplement ni boleh dijadikan masker muka tau. Hasilnya memang vavavoom 👍 . . Fatin Nabila Ws 0109643970 Ig @cantik.bynurfaath . . #shaklee #cantik #beauty #semulajadi #shakleekl #shakleejb #shakleesabah #shakleekptm #shakleepalam #shamleejasin #shakleearau #vitamin #supplement #esp #vitaminc #vitamin #shakleekk #shakleepahang #shakleeuitmj #resdung #flawles #rabun

Share 1 1
Check fon_oofyshop's Instagram แม่ๆ...จ๋าาา อยากรีแพร์ภายในใหม่กันใช่มั้ย
#ทานยูมิเลดี้ ช่วยรีแพร์ให้ได้
ไม่ต้องเจ็บตัว แถมจ่ายแค่นิดเดียวเองน๊าาา
.
1 กล่อง 30 เม็ด กล่องละ 350฿ส่งฟรีEms
🔊เลขที่อย. 11-1-11054-1-0217
.
❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW

#SN #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ 1585403826072749247_184737715

แม่ๆ...จ๋าาา อยากรีแพร์ภายในใหม่กันใช่มั้ย #ทานยูมิเลดี้ช่วยรีแพร์ให้ได้ ไม่ต้องเจ็บตัว แถมจ่ายแค่นิดเดียวเองน๊าาา . 1 กล่อง 30 เม็ด กล่องละ 350฿ส่งฟรีEms 🔊เลขที่อย. 11-1-11054-1-0217 . ❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW #sn #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ

Share 0 0
Check skinista_byfon's Instagram แม่ๆ...จ๋าาา อยากรีแพร์ภายในใหม่กันใช่มั้ย
#ทานยูมิเลดี้ ช่วยรีแพร์ให้ได้
ไม่ต้องเจ็บตัว แถมจ่ายแค่นิดเดียวเองน๊าาา
.
1 กล่อง 30 เม็ด กล่องละ 350฿ส่งฟรีEms
🔊เลขที่อย. 11-1-11054-1-0217
.
❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW

#SN #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ 1585403752814515091_4563987137

แม่ๆ...จ๋าาา อยากรีแพร์ภายในใหม่กันใช่มั้ย #ทานยูมิเลดี้ช่วยรีแพร์ให้ได้ ไม่ต้องเจ็บตัว แถมจ่ายแค่นิดเดียวเองน๊าาา . 1 กล่อง 30 เม็ด กล่องละ 350฿ส่งฟรีEms 🔊เลขที่อย. 11-1-11054-1-0217 . ❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW #sn #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ

Share 0 0
Check dhiabeautybynur's Instagram 🍥 COLLAGEN POWDER SHAKLEE 🍥
.
Collagen shaklee dihasilkan drpd apa?
.
💞bahan utama-sisik ikan merah dari laut dalam. Knpa sisik ikan merah???
🐠ikan merah laut dalam hidup pada paras 5000m bwh laut, jd sisiknya lebih tahan kpd tekanan air yg jauh di dasar laut brbanding ikan biasa. 
#jauhdrsisatoksiknpncemaran.
#tahanlasaknberkualititinggi.
.
.
💞molekul kolagen shaklee lbh ringan brbanding molekul kolagen lain.
🍀kolagen shaklee-1000 dalton
🍀kolagen lain-300000 dalton
#molekulringanmudahdiserapolehbadan
.
.
💞bekalkan 4000mg "kolagen propriety" mnjadikan kolagen shaklee jauh lbh unggul dan trbukti brkesan dlm tempoh yg singkat.
.
Sebab itulah #collagenpowdershaklee berbeza daripada kolagen2 lain. Berminat boleh whatsup nur terus ok😉
.
.
🍄dhiabeautybynur🍄
📱0136356250 📲 1585402827642881591_3403458306

🍥 COLLAGEN POWDER SHAKLEE 🍥 . Collagen shaklee dihasilkan drpd apa? . 💞bahan utama-sisik ikan merah dari laut dalam. Knpa sisik ikan merah??? 🐠ikan merah laut dalam hidup pada paras 5000m bwh laut, jd sisiknya lebih tahan kpd tekanan air yg jauh di dasar laut brbanding ikan biasa. #jauhdrsisatoksiknpncemaran. #tahanlasaknberkualititinggi. . . 💞molekul kolagen shaklee lbh ringan brbanding molekul kolagen lain. 🍀kolagen shaklee-1000 dalton 🍀kolagen lain-300000 dalton #molekulringanmudahdiserapolehbadan . . 💞bekalkan 4000mg "kolagen propriety" mnjadikan kolagen shaklee jauh lbh unggul dan trbukti brkesan dlm tempoh yg singkat. . Sebab itulah #collagenpowdershakleeberbeza daripada kolagen2 lain. Berminat boleh whatsup nur terus ok😉 . . 🍄dhiabeautybynur🍄 📱0136356250 📲

Share 1 0
Check fatimahzahrahyahya's Instagram TIADA LAGI MASALAH RESDUNG, BEBAS JERAWAT.!
.
Alfalfa Complex
🌷Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
🌷Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
🌷Mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen.
.
B Complex
🌷Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
🌷Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
🌷Membantu dalam membina protein dalam tubuh.
.
Vitamin C
🌷Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
🌷Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
.
FATIMAH ll 012-796 7576
Your Most Wanted SID
#shakleebyfatimah #fatimahshaklee  #resdung #hidungberair #jerawatbatu #perak #ipoh #batugajah #sriiskandar #uitmsriiskandar #utpians #pontian #johorbharu #kualalumpur #vitaminc #bcomplex #alfalfa 1585402925630810901_196673609

TIADA LAGI MASALAH RESDUNG, BEBAS JERAWAT.! . Alfalfa Complex 🌷Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis). 🌷Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis). 🌷Mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen. . B Complex 🌷Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan. 🌷Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka. 🌷Membantu dalam membina protein dalam tubuh. . Vitamin C 🌷Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit. 🌷Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna. . FATIMAH ll 012-796 7576 Your Most Wanted SID #shakleebyfatimah #fatimahshaklee #resdung #hidungberair #jerawatbatu #perak #ipoh #batugajah #sriiskandar #uitmsriiskandar #utpians #pontian #johorbharu #kualalumpur #vitaminc #bcomplex #alfalfa

Share 0 2
Check fon_oofyshop's Instagram ผิวสวย...เสกได้ค่ะ
แค่ทาน คู่จิ้น โซคิ้ว+วิตซี ตอบโจทย์ทุกปัญหาผิว
หมองคล้ำ สิว กระ รอยดำ รอยแดง หน้าไม่ใส
จ่าย 550.- ต่อเดือน ไม่แพงค่ะ
โปรพิเศษ‼️2 คู่เพียง 1,000฿ ทานได้ 2 เดือนเลยน๊าส์ คุ้มมาก
.
❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW

#SN #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ 1585402547590222476_184737715

ผิวสวย...เสกได้ค่ะ แค่ทาน คู่จิ้น โซคิ้ว+วิตซี ตอบโจทย์ทุกปัญหาผิว หมองคล้ำ สิว กระ รอยดำ รอยแดง หน้าไม่ใส จ่าย 550.- ต่อเดือน ไม่แพงค่ะ โปรพิเศษ‼️2 คู่เพียง 1,000฿ ทานได้ 2 เดือนเลยน๊าส์ คุ้มมาก . ❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW #sn #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ

Share 0 1
Check fon_oofyshop's Instagram เปลี่ยนคุณเป็นคนใหม่..ผอมได้ไม่ต้องอดอาหาร
เบิร์นไขมัน เร่งการเผาผลาญ จากสมุนไพรแท้ 100%
#ดาโกต้าดีท้อกซ์ 2-4 เม็ด ก่อนนอน
.
💚เลขที่อย. 11-1-11054-1-0348
💚ส่วนผสมหลัก 
ใบส้มป่อย ดอกคำฝอย ใบมะขามแขก ใบมะกา ตีผลา
💚วิธีการรับประทาน : ก่อนนอน
ธาตุเบา : ทาน 2 เม็ด
ธาตุหนัก : ทาน 4 เม็ด 💚บรรจุ 60 เม็ด (ทานได้ 20-30 วัน)
ราคา 290฿ส่งฟรีEMS
.
❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW

#SN #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ 1585402104051062244_184737715

เปลี่ยนคุณเป็นคนใหม่..ผอมได้ไม่ต้องอดอาหาร เบิร์นไขมัน เร่งการเผาผลาญ จากสมุนไพรแท้ 100% #ดาโกต้าดีท้อกซ์2-4 เม็ด ก่อนนอน . 💚เลขที่อย. 11-1-11054-1-0348 💚ส่วนผสมหลัก ใบส้มป่อย ดอกคำฝอย ใบมะขามแขก ใบมะกา ตีผลา 💚วิธีการรับประทาน : ก่อนนอน ธาตุเบา : ทาน 2 เม็ด ธาตุหนัก : ทาน 4 เม็ด 💚บรรจุ 60 เม็ด (ทานได้ 20-30 วัน) ราคา 290฿ส่งฟรีEMS . ❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW #sn #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ

Share 0 1
Check fon_oofyshop's Instagram ของมันคู่กัน ➡ทานบำรุงสุขภาพ ➡ทานบำรุงผิวต้องเลือก ➡ทานแล้วเห็นผลไวไปอีก
กลูต้าโซโคคิว + นาโนวิตซี 
โปรโมชั่นคู่ 550.- // 2 คู่ 1000.-
.
❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW

#SN #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ 1585401537182448946_184737715

ของมันคู่กัน ➡ทานบำรุงสุขภาพ ➡ทานบำรุงผิวต้องเลือก ➡ทานแล้วเห็นผลไวไปอีก กลูต้าโซโคคิว + นาโนวิตซี โปรโมชั่นคู่ 550.- // 2 คู่ 1000.- . ❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW #sn #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ

Share 0 2
Check nutritiousknowledge's Instagram Is it..? or isn't it..?
.
Sadly...'tis a Bloody Mary...sans Vodka...
But still a damn fine 'peppy' little drink...loaded with Vitamin C 🍅🍅
.
Muddle a wedge of lemon in the bottom of a salt rimmed glass, add ice, tomato juice, a dash of worcestershire sauce, a dash (or 2) of tabasco, season with some black pepper....garnish with a celery top....and start your engines!!
.
...oh and you can always add the Vodka for that special occasion 😉
.
.
.

#healwithnature #healthylife #healthyfood #healwithfood #nourish #nourishwithfood #foodislove #feedthesoul #nutritionista #nutrition #loveeating #lovefood #chef #cheffood #cook #eatrealfood #nourishyourbody #eatgoodfeelgood #goodfoodchoices #goodfoodattitude #healthyfoodchoices  #foodasmedicine #natureismedicine #tomatoes #bloodymary #juice #tomatojuice #vitaminc #antioxidant 1585401438865991852_4909801689

Is it..? or isn't it..? . Sadly...'tis a Bloody Mary...sans Vodka... But still a damn fine 'peppy' little drink...loaded with Vitamin C 🍅🍅 . Muddle a wedge of lemon in the bottom of a salt rimmed glass, add ice, tomato juice, a dash of worcestershire sauce, a dash (or 2) of tabasco, season with some black pepper....garnish with a celery top....and start your engines!! . ...oh and you can always add the Vodka for that special occasion 😉 . . . #healwithnature #healthylife #healthyfood #healwithfood #nourish #nourishwithfood #foodislove #feedthesoul #nutritionista #nutrition #loveeating #lovefood #chef #cheffood #cook #eatrealfood #nourishyourbody #eatgoodfeelgood #goodfoodchoices #goodfoodattitude #healthyfoodchoices #foodasmedicine #natureismedicine #tomatoes #bloodymary #juice #tomatojuice #vitaminc #antioxidant

Share 0 8
Check chera_sanwa's Instagram เมื่อวันศุกร์เพื่อน👉🏻@aidaddyrin ให้กล้วยไข่ยักษ์มา 4 ลูก เลยจับมาผ่าครึ่งย่างเนยกินกับไอติมชอคโกแลตซะเลย มีผลไม้อะไรจากบ้านก็เอามาฝากอีกนะ 😋😋 #foodporn #fruitstagram #foodphoto #foodlover #foodlover #foodforthought #foodie #food❤️ #food🍴 #foodbaby #foodandwine #foodblogger #foodstylist #foodbeast #foodstyling  #thailandstreetfood #fruit #thaifruit #delicious #pomegranate #fresh #desserts #red #redfruit #ruby #vitaminc #thaicusine #banana #friedbananawithicecream #chocolate 1585401321736833045_7601979

เมื่อวันศุกร์เพื่อน👉🏻@aidaddyrin ให้กล้วยไข่ยักษ์มา 4 ลูก เลยจับมาผ่าครึ่งย่างเนยกินกับไอติมชอคโกแลตซะเลย มีผลไม้อะไรจากบ้านก็เอามาฝากอีกนะ 😋😋 #foodporn #fruitstagram #foodphoto #foodlover #foodlover #foodforthought #foodie #food❤️ #food🍴 #foodbaby #foodandwine #foodblogger #foodstylist #foodbeast #foodstyling #thailandstreetfood #fruit #thaifruit #delicious #pomegranate #fresh #desserts #red #redfruit #ruby #vitaminc #thaicusine #banana #friedbananawithicecream #chocolate

Share 0 9
Check fon_oofyshop's Instagram กลูต้าโซคิ้ว + นาโนวิตซี ทานคู่กันเห็นผลไวมาก
️เพิ่มความขาว ความเนียน ผิวมีน้ำมีนวล เต่งตึง
ลดจุดด่างดำ แผลเป็น ลดสิว หลุมสิว กระชับรูขุมขน
ต้องรีบซื้อทาน ดีจริง ไม่มโน
เพียงคู่ละ 550฿ส่งฟรี // โปรพิเศษ‼️2 คู่เพียง 1,000฿ส่งฟรี
.
❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW

#SN #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ 1585401122550204592_184737715

กลูต้าโซคิ้ว + นาโนวิตซี ทานคู่กันเห็นผลไวมาก ️เพิ่มความขาว ความเนียน ผิวมีน้ำมีนวล เต่งตึง ลดจุดด่างดำ แผลเป็น ลดสิว หลุมสิว กระชับรูขุมขน ต้องรีบซื้อทาน ดีจริง ไม่มโน เพียงคู่ละ 550฿ส่งฟรี // โปรพิเศษ‼️2 คู่เพียง 1,000฿ส่งฟรี . ❣️❥สั่งสินค้าแอดไลน์🆔 fon_sk หรือ ❥คลิกลิ้งค์เลยจ้า👉 http://line.me/ti/p/qkZCkDxNwW #sn #vitamincnano #ccnano #vitaminc #vitc #nanovitaminc #วิตามินซีนาโน #ซีซีนาโน #นาโนวิตามินซี #วิตามินซี #dakotadetox #dakota #ดาโกต้า #สมุนไพรรีดไขมัน #yumi #yumilady #ยูมิเลดี้ #ยูมิ #สมุนไพรผัวหลง #socoq #socoqgluta #กลูต้าโซคิ้ว #กลูต้าโซโคคิว #กลูต้าหิมะ

Share 0 2
Load More