Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them Imgaddict
  1. Homepage
  2. jamu

#jamu photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #jamu on Instagram

KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) Instagram Profile Photo jamukurus_jsw

KURUS | LANGSING | AWET MUDA

image by KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) with caption : "SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU)
.
.
💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk muti" - 1695556159917119740
Report Download 0 0

SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU) . . 💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk mutiara . . 👉milkbooster 👉menaikkan seri wajah 👉merawat kulit daripada jerawat, jeragat dan parut 👉mencantikkan bentuk badan 👉badan lebih bertenaga 👉merawat masalah dalaman wanita . . 💊JAMU SERI WANITA (KURUS MENAWAN) . . 👉singkirkan toksin dan lemak dalam badan 👉turunkan berat badan 👉melegakan sembelit 👉mengempiskan perut . . 🌸tanpa bahan kimia 🌸100% tidak panas 🌸100% homemade . . 💵HARGA SERENDAH RM25 1BOTOL 💵DUA BOTOL RM50 👍1BOTOL 50BIJI . . 📥POSTAGE RM8 SM/RM12 SS . . 👉FOR ORDER 💵WHATSAPP 013 999 5748 013 999 5748 013 999 5748 👉ATAU KLIK LINK DI BIO👆 . . #jamu

KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) Instagram Profile Photo jamukurus_jsw

KURUS | LANGSING | AWET MUDA

image by KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) with caption : "SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU)
.
.
💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk muti" - 1695556040908041821
Report Download 0 2

SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU) . . 💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk mutiara . . 👉milkbooster 👉menaikkan seri wajah 👉merawat kulit daripada jerawat, jeragat dan parut 👉mencantikkan bentuk badan 👉badan lebih bertenaga 👉merawat masalah dalaman wanita . . 💊JAMU SERI WANITA (KURUS MENAWAN) . . 👉singkirkan toksin dan lemak dalam badan 👉turunkan berat badan 👉melegakan sembelit 👉mengempiskan perut . . 🌸tanpa bahan kimia 🌸100% tidak panas 🌸100% homemade . . 💵HARGA SERENDAH RM25 1BOTOL 💵DUA BOTOL RM50 👍1BOTOL 50BIJI . . 📥POSTAGE RM8 SM/RM12 SS . . 👉FOR ORDER 💵WHATSAPP 013 999 5748 013 999 5748 013 999 5748 👉ATAU KLIK LINK DI BIO👆 . . #jamu

STOKIS JAMU TUN TEJA (@jamutuntejastokis.jtt) Instagram Profile Photo jamutuntejastokis.jtt

STOKIS JAMU TUN TEJA

Instagram Image by STOKIS JAMU TUN TEJA (@jamutuntejastokis.jtt) with caption : "💐1st Lifestyle Jamu in Malaysia💐
.
.
.
Kenapa tagline kami lifestyle jamu? Sebab Jamu Tun Teja boleh fit in dalam gaya h" at Perak - 1695556029766752932
Perak Report Download 0 1

💐1st Lifestyle Jamu in Malaysia💐 . . . Kenapa tagline kami lifestyle jamu? Sebab Jamu Tun Teja boleh fit in dalam gaya hidup semua golongan. 💇 . . Anda student? JTT boleh bantu anda fokus dalam kelas. Buat assignment tidur lewat malam, esok pagi tiada masalah bangun awal. Badan ringan minda cerdas senang nak absorb apa yang lecturer ajar. . . Anda wanita berkerjaya? JTT boleh bantu anda tingkatkan performance di workplace. Say goodbye to masalah mengantuk lepas lunch hour. Boss pun bertambah sayang silap silap anda boleh naik pangkat. . . Anda suri rumahtangga? JTT boleh bantu anda bekalkan tenaga berpanjangan. Orang kata suri rumah ni kerja tak pernah habis. Uruskan suami, uruskan anak, kemas rumah, memasak. Suami balik kerja pun happy tengok rumah rapi isteri berseri. . . Walau apa sahaja status anda Jamu Tun Teja boleh membantu melancarkan aktiviti seharian anda. Anak dara, pengantin baru, ibu menyusu, ibu berpantang, nenek 5 cucu, you name it! . . All in 1 benefits of Jamu Tun Teja💪 💮Anti aging 💮Improves skin complexion 💮Kickstarts metabolisme and detox 💮Energy booster 💮Fat burning and weight loss 💮Promotes fertility 💮Regulates menstrual cycle 💮Resolves intimate problems 💮Ease joints and muscles pain 💮Milk booster . . 📲Whatsapp 013 223 9464 fiza Atau nak mudah click di bio link 😘 FREE POSTAGE & FREE GIFT . #jamu

KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) Instagram Profile Photo jamukurus_jsw

KURUS | LANGSING | AWET MUDA

image by KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) with caption : "SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU)
.
.
💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk muti" - 1695555938877380025
Report Download 1 2

SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU) . . 💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk mutiara . . 👉milkbooster 👉menaikkan seri wajah 👉merawat kulit daripada jerawat, jeragat dan parut 👉mencantikkan bentuk badan 👉badan lebih bertenaga 👉merawat masalah dalaman wanita . . 💊JAMU SERI WANITA (KURUS MENAWAN) . . 👉singkirkan toksin dan lemak dalam badan 👉turunkan berat badan 👉melegakan sembelit 👉mengempiskan perut . . 🌸tanpa bahan kimia 🌸100% tidak panas 🌸100% homemade . . 💵HARGA SERENDAH RM25 1BOTOL 💵DUA BOTOL RM50 👍1BOTOL 50BIJI . . 📥POSTAGE RM8 SM/RM12 SS . . 👉FOR ORDER 💵WHATSAPP 013 999 5748 013 999 5748 013 999 5748 👉ATAU KLIK LINK DI BIO👆 . . #jamu

KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) Instagram Profile Photo jamukurus_jsw

KURUS | LANGSING | AWET MUDA

image by KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) with caption : "SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU)
.
.
💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk muti" - 1695555743179560872
Report Download 0 3

SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU) . . 💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk mutiara . . 👉milkbooster 👉menaikkan seri wajah 👉merawat kulit daripada jerawat, jeragat dan parut 👉mencantikkan bentuk badan 👉badan lebih bertenaga 👉merawat masalah dalaman wanita . . 💊JAMU SERI WANITA (KURUS MENAWAN) . . 👉singkirkan toksin dan lemak dalam badan 👉turunkan berat badan 👉melegakan sembelit 👉mengempiskan perut . . 🌸tanpa bahan kimia 🌸100% tidak panas 🌸100% homemade . . 💵HARGA SERENDAH RM25 1BOTOL 💵DUA BOTOL RM50 👍1BOTOL 50BIJI . . 📥POSTAGE RM8 SM/RM12 SS . . 👉FOR ORDER 💵WHATSAPP 013 999 5748 013 999 5748 013 999 5748 👉ATAU KLIK LINK DI BIO👆 . . #jamu

KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) Instagram Profile Photo jamukurus_jsw

KURUS | LANGSING | AWET MUDA

image by KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) with caption : "SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU)
.
.
💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk muti" - 1695555627081232623
Report Download 0 2

SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU) . . 💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk mutiara . . 👉milkbooster 👉menaikkan seri wajah 👉merawat kulit daripada jerawat, jeragat dan parut 👉mencantikkan bentuk badan 👉badan lebih bertenaga 👉merawat masalah dalaman wanita . . 💊JAMU SERI WANITA (KURUS MENAWAN) . . 👉singkirkan toksin dan lemak dalam badan 👉turunkan berat badan 👉melegakan sembelit 👉mengempiskan perut . . 🌸tanpa bahan kimia 🌸100% tidak panas 🌸100% homemade . . 💵HARGA SERENDAH RM25 1BOTOL 💵DUA BOTOL RM50 👍1BOTOL 50BIJI . . 📥POSTAGE RM8 SM/RM12 SS . . 👉FOR ORDER 💵WHATSAPP 013 999 5748 013 999 5748 013 999 5748 👉ATAU KLIK LINK DI BIO👆 . . #jamu

KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) Instagram Profile Photo jamukurus_jsw

KURUS | LANGSING | AWET MUDA

image by KURUS | LANGSING | AWET MUDA (@jamukurus_jsw) with caption : "SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU)
.
.
💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk muti" - 1695555506327001836
Report Download 0 5

SET JAMU SERI WANITA YANG AWESOME 😘😘😘 (PINK + HIJAU) . . 💊JAMU SERI WANITA (DALAMAN & KULIT) dengan gabungan serbuk mutiara . . 👉milkbooster 👉menaikkan seri wajah 👉merawat kulit daripada jerawat, jeragat dan parut 👉mencantikkan bentuk badan 👉badan lebih bertenaga 👉merawat masalah dalaman wanita . . 💊JAMU SERI WANITA (KURUS MENAWAN) . . 👉singkirkan toksin dan lemak dalam badan 👉turunkan berat badan 👉melegakan sembelit 👉mengempiskan perut . . 🌸tanpa bahan kimia 🌸100% tidak panas 🌸100% homemade . . 💵HARGA SERENDAH RM25 1BOTOL 💵DUA BOTOL RM50 👍1BOTOL 50BIJI . . 📥POSTAGE RM8 SM/RM12 SS . . 👉FOR ORDER 💵WHATSAPP 013 999 5748 013 999 5748 013 999 5748 👉ATAU KLIK LINK DI BIO👆 . . #jamu

Jamu Mbak Ana (@jamumbakana) Instagram Profile Photo jamumbakana

Jamu Mbak Ana

Instagram Image by Jamu Mbak Ana (@jamumbakana) with caption : "Jamu kunyit asem slalu setia menemani si cantik dalam rutinitas kerjanya.
Sehat slalu ya cantik.. 😙😙😙 ------------------" at Pekanbaru - 1695554442323037163
Pekanbaru Report Download 0 1

Jamu kunyit asem slalu setia menemani si cantik dalam rutinitas kerjanya. Sehat slalu ya cantik.. 😙😙😙 --------------------------------- Permisi... ✌Jamu... jamu... jamu.. 💪 🌷Jamu kunyit asem Minuman herbal dengan berbagai macam khasiat : ● memperlancar siklus haid ● memperlambat penuaan dini ● mencerahkan kulit ● membakar lemak tubuh ● menghilangkan bau badan ● membersihkan lambung ● menetralkan racun tubuh ● minuman diet alami ● menjaga stamina ..... dan berbagai macam manfaat lainnya.... 💓Cintai Diri Sndiri & Kluarga💓 😊 Budayakan minum JAMU 😊 ♡Lestarikan Warisan Leluhur♡ 👍🏿100 % organic WA : 081275759369 IG : @jamumbakana #jamu

Ana Paula Prado Teeple (@anapaulaprado75) Instagram Profile Photo anapaulaprado75

Ana Paula Prado Teeple

image by Ana Paula Prado Teeple (@anapaulaprado75) with caption : "#Repost @foodsoulutions
・・・
JAMU 🍋 | Turmeric - Ginger - Lemon - Honey - Sea Salt - Black Pepper - Coconut Oil (optional" - 1695553193871747966
Report Download 0 1

@foodsoulutions ・・・ JAMU 🍋 | Turmeric - Ginger - Lemon - Honey - Sea Salt - Black Pepper - Coconut Oil (optional) The popular Indonesian morning drink #jamu happening daily in my kitchen, except not sure my recipe is traditional. 🙃 I start with freshly grated ginger & tumeric (about 1/2 teaspoon of each) 1/2 a Meyer lemon, spoonful of honey, pinch of sea salt & twist of black pepper & then froth it upon the blender with hot water. Feels super good to get this gentle cleansing first thing in the morning and get digestive juices flowing. ☀️🧡🔥. . .

🌸 JamuTunTeja by Zara Johar 🌸 (@jamutunteja.zara) Instagram Profile Photo jamutunteja.zara

🌸 JamuTunTeja by Zara Johar 🌸

image by 🌸 JamuTunTeja by Zara Johar 🌸 (@jamutunteja.zara) with caption : "4 out of 6 of these ladies from the left are consumers of Jamu Tun Teja (including me 😍) and we are the satisfied consum" - 1695546310239638200
Report Download 1 9

4 out of 6 of these ladies from the left are consumers of Jamu Tun Teja (including me 😍) and we are the satisfied consumers of JTT because of how it benefits us. Cantik2 kan pengamal jamu ni (not that i say I’m cantik hahaha 🤣) . . Spotted the blue box in the picture... ❤️ . L💖VE Zara Johar . ================================= 🍂 Jamu Tun Teja is a health supplement made from 💯% natural ingredients for a healthier well being, inspired by the traditional Royal Malay herbal remedy (Jamu) for women of ALL ages. . Who can consume Jamu Tun Teja? 💋Any woman, as early as 18 years old, and it is NOT just for post-pregnancy women • All-in-1 Benefits: 🌼 Skin Complexion 🌼 Metabolism & Weight Loss 🌼 Energy Booster 🌼 Menstrual Cycle & Fertility 🌼 Intimate Health 🌼 Milk Booster • 🛍 Please contact me at +60 12 350 8667 for further enquiries on the product or to place your order now! I do COD around KL, Selangor & Miri. Free postage within Malaysia.

Inspirasi cepat pasutri hamil (@inspirasi_cepat_pasutri_hamil) Instagram Profile Photo inspirasi_cepat_pasutri_hamil

Inspirasi cepat pasutri hamil

Instagram Image by Inspirasi cepat pasutri hamil (@inspirasi_cepat_pasutri_hamil) with caption : "Rasakan menjadi bagian dari kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan, kalau bunda yang lain bisa" at Brebes, Jawa Tengah, Indonesia - 1695544478906414645

Rasakan menjadi bagian dari kesempurnaan wanita. Dan rasakan menjadi bagian dari surga Tuhan, kalau bunda yang lain bisa punya anak, kenapa BUNDA TIDAK? Memang semua adalah kuasa tuhan. Tapi jika bunda tetap berusaha, maka percayalah pasti Tuhan akan memberikannya. ㅤ آمِيّنْ... آمِيّنْ... يَ رَ بَّلْ عَلَمِيّنْ. ㅤ Yuk bund, konsultasikan hambatan kehamilannya segera, jangan biarkan malaikat kecilnya menunggu terlalu lama untuk menunggu bunda. ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ㅤ Follow Untuk mendapatkan info kesehatan, medis, program kehamilan dan hiburan bayi. ㅤ Add konsultasi gratis Dengan solusi terbaik dan berkualitas WA:082229917515 BBM:dd6c3d2d #jamu

Cantik | Sihat | Cerah (@dlyzzskinnhq) Instagram Profile Photo dlyzzskinnhq

Cantik | Sihat | Cerah

Instagram Image by Cantik | Sihat | Cerah (@dlyzzskinnhq) with caption : "😱😧 KAU KE NI?!! PEHH LAINNYA KAUUU!! 😧😱 -

Hahahaha yaa itulah reaksi keluarga, kawan dan orang2 yang mengenali Nor sele" at DLYZZ SKINN HQ - 1695546414291035351

😱😧 KAU KE NI?!! PEHH LAINNYA KAUUU!! 😧😱 - Hahahaha yaa itulah reaksi keluarga, kawan dan orang2 yang mengenali Nor selepas Nor mengamalkan 😍 - Badan berisi, Kulit kusam, Gelap, Bawah mata hitam. - Sekarang? Alhamdulillah. Takde dahh! 😄 - Whatsapp kak ecah sekarangggg!! 018 353 9655 018 353 9655 ------ https://linktr.ee/dlyzzskinnhq https://linktr.ee/dlyzzskinnhq 😀🎉 #jamu