Check & Save & Download Instagram user photos and videos.List Most Popular Hashtags and Users. Recent Popular medias and share them Imgaddict
  1. Homepage
  2. juskurus

#juskurus photos and videos on Instagram

Medias attached with hashtag: #juskurus on Instagram

Sari Lemon Peras & Jus Diet (@sarilemonperas) Instagram Profile Photo sarilemonperas

Sari Lemon Peras & Jus Diet

Advertisement

image by Sari Lemon Peras & Jus Diet (@sarilemonperas) with caption : "TIDAK ADA GEMUK YG SEHAT

Ga pusing cari size baju, perut ga begah dan saat ketemu handai taulan, reuni sekolah ga dibil" - 1696279814333414293
Report Download 0 2

TIDAK ADA GEMUK YG SEHAT Ga pusing cari size baju, perut ga begah dan saat ketemu handai taulan, reuni sekolah ga dibilang "eh gendutan ya?" dan parahnya "udah berapa bulan?" Sambil elus2 perutmu 😱 Dari semua kemungkinan itu, yang jelas gada gemuk yg SEHAT Mari saya bantu, sehat bugar di bulan ramadhan, langsing ideal saat hari raya JUS KURUS SARLEMJUS SOLUSI YG TEPAT 🍹JUS DIET & SARILEMON berfungsi sebagai : ● pembakar lemak dan kalori dalam tubuh ● mengontrol nafsu makan ● body shaping . 🍹JUS DIET & SARILEMON juga berfungsi sebagai : ● membersihkan lemak dalam usus yg mengganggu proses pencernaan ● melancarkan bab ● melancarkan pencernaan ● menghilangkan perut buncit . Chat me Wa : 0812.9408.1930 Or klik link 👇👇👇 bit.ly/KonsultasidanOrderdisini . #juskurus

Sari Lemon dan Jus Diet Herbal (@mitra.sarilemon) Instagram Profile Photo mitra.sarilemon

Sari Lemon dan Jus Diet Herbal

Advertisement

image by Sari Lemon dan Jus Diet Herbal (@mitra.sarilemon) with caption : "Hindari Makanan Ini jika Sedang Program Penurunan Berat Badan
.
.
.
KOMPAS.com - Saat dalam program penurunan berat bada" - 1696278918070654246
Report Download 0 0

Hindari Makanan Ini jika Sedang Program Penurunan Berat Badan . . . KOMPAS.com - Saat dalam program penurunan berat badan, salah satu yang diperhatikan adalah asupan kalori ke tubuh. Banyak makanan yang tinggi kalori serta mengandung nutrisi baik. Di sisi lain, ada juga makanan dengan kalori tinggi namun sedikit nutrisi. Makanan ini, menurut Rhiannon Lambert pakar nutrisi di Harley Street, disebut sebagai “empty calories” alias kalori kosong. ㅤ Rhiannon mengungkapkan enam makanan dan minuman yang mengandung empty calories. Yakni makanan yang hanya menghabiskan uang Anda, namun tak memberikan manfaat bagi tubuh dan program penurunan berat badan. ㅤ Gula  Gula adalah salah satu makanan tinggi kalori tapi sama sekali tidak ada nilai gizi. ㅤ Alkohol Bila Anda benar-benar ingin diet, hindari untuk mengasup alkohol yang terbukti sebagai minuman empty calories. ㅤ Minuman bersoda Minuman kaleng bersoda bisa mengandung kalori sekitar 139-141. Selain itu, tak ada nutrisi sedikit pun dalam minuman tersebut, selain gula. Pemanis buatan yang terdapat di dalam minuman ini terbukti terkait dengan peningkatan risiko diabetes, penyakit jantung, stroke dan tekanan darah tinggi. ㅤ Permen Rasa manis Permen berasal dari gula rafinasi, tidak ada yang lain. Nah, yang Anda konsumsi hanyalah kalori, tidak ada manfaat lain.  Kue-kue manis Kue pie dan juga kue-kue manis lainnya memang sangat lezat. Tapi, apa pun jenisnya, makanan jenis ini termasuk dalam kalori kosong. Tidak baik mendapatkan sebagian besar kalori dari kue, biskuit, atau es krim.  Jus dengan tambahan gula Perlu dicatat, bahwa yang tak dianjurkan adalah jus dengan tambahan gula sebagai pemanis seperti yang dijual selama ini. . . Sumber Referensi : http://amp.kompas.com/lifestyle/read/2018/01/07/091306820/hindari-makanan-ini-jika-sedang-program-penurunan-berat-badan . . Yuk... Info d mari y,  WA : 08383344494 . . .      #juskurus             

Jus Diet Sehat ft Sari Lemon (@berkah_sarilemon) Instagram Profile Photo berkah_sarilemon

Jus Diet Sehat ft Sari Lemon

image by Jus Diet Sehat ft Sari Lemon (@berkah_sarilemon) with caption : "Hindari Makanan Ini jika Sedang Program Penurunan Berat Badan
.
.
.
KOMPAS.com - Saat dalam program penurunan berat bada" - 1696276389307513444
Report Download 0 2

Hindari Makanan Ini jika Sedang Program Penurunan Berat Badan . . . KOMPAS.com - Saat dalam program penurunan berat badan, salah satu yang diperhatikan adalah asupan kalori ke tubuh. Banyak makanan yang tinggi kalori serta mengandung nutrisi baik. Di sisi lain, ada juga makanan dengan kalori tinggi namun sedikit nutrisi. Makanan ini, menurut Rhiannon Lambert pakar nutrisi di Harley Street, disebut sebagai “empty calories” alias kalori kosong. ㅤ Rhiannon mengungkapkan enam makanan dan minuman yang mengandung empty calories. Yakni makanan yang hanya menghabiskan uang Anda, namun tak memberikan manfaat bagi tubuh dan program penurunan berat badan. ㅤ Gula  Gula adalah salah satu makanan tinggi kalori tapi sama sekali tidak ada nilai gizi. ㅤ Alkohol Bila Anda benar-benar ingin diet, hindari untuk mengasup alkohol yang terbukti sebagai minuman empty calories. ㅤ Minuman bersoda Minuman kaleng bersoda bisa mengandung kalori sekitar 139-141. Selain itu, tak ada nutrisi sedikit pun dalam minuman tersebut, selain gula. Pemanis buatan yang terdapat di dalam minuman ini terbukti terkait dengan peningkatan risiko diabetes, penyakit jantung, stroke dan tekanan darah tinggi. ㅤ Permen Rasa manis Permen berasal dari gula rafinasi, tidak ada yang lain. Nah, yang Anda konsumsi hanyalah kalori, tidak ada manfaat lain.  Kue-kue manis Kue pie dan juga kue-kue manis lainnya memang sangat lezat. Tapi, apa pun jenisnya, makanan jenis ini termasuk dalam kalori kosong. Tidak baik mendapatkan sebagian besar kalori dari kue, biskuit, atau es krim.  Jus dengan tambahan gula Perlu dicatat, bahwa yang tak dianjurkan adalah jus dengan tambahan gula sebagai pemanis seperti yang dijual selama ini. . . Sumber Referensi : http://amp.kompas.com/lifestyle/read/2018/01/07/091306820/hindari-makanan-ini-jika-sedang-program-penurunan-berat-badan . . Yuk... Info d mari y,  WA : 08383344494 . . .      #juskurus             

ubat kurus vtox ultra (@vtox_rahsiakurus) Instagram Profile Photo vtox_rahsiakurus

ubat kurus vtox ultra

image by ubat kurus vtox ultra (@vtox_rahsiakurus) with caption : "ORANG PEKAN PUN NAK SLIMM MELIMM TAU..
.
FLY TO PAHANG!!
.
JOM GRAB HARGA PROMO
LAST DAY!!
LAST DAY!!
.
.
HARGA RM98 1 B" - 1696274661178783151
Report Download 0 1

ORANG PEKAN PUN NAK SLIMM MELIMM TAU.. . FLY TO PAHANG!! . JOM GRAB HARGA PROMO LAST DAY!! LAST DAY!! . . HARGA RM98 1 BTL . 😍😍GRAB PROMO NOW!! RM87 FREE POS!! 😍😍😍 SAH HINGGA 20 HB 1 SAHAJA.. . . Isi Kandungan 30 biji 1 btl utk 1 bln penggunaan. Cara makan bagi mereka yg tiada masalah kesihatan 👉1 biji shari 15 ke 10 min sebelum or selepas sarapan. Cara makan bagi yang ada gastric/low blood/low sugar 👉1 biji sehari 30 min selepas sarapan pagi. KELEBIHAN V.TOX ULTRA FAT BUSTER BERFUNGSI: ✔ Menguruskan badan ✔ Tak perlu diet ketat ✔ Tak perlu senaman berat ✔ Kesan KETARA seawal 7 hari ✔ Bertindak Mengawal selera makan ✔ Meningkatkan kadar metabolisme didalam badan ✔ Membakar lemak 3 kali lebih pantas ✔ Memberi tenaga maximum ✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan ✔ Tiada cirit birit ✔ Tiada flabby ✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan ✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita SIAPA YG DILARANG MENGAMBIL V.TOX ❌ Darah tinggi ❌ Sakit jantung ❌ Kencing manis ❌ Hyperthyroid ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu yg menyusu bayi 6 bulan ke bawah ❌ Sebarang Penyakit kronik 🍀 INGREDIENTS 🍀 Garcinia Cambogia, Senna Leaves, African Mango seeds, Raspberry Ketone, Phsyllium Husk, Green Coffee Bean . #juskurus

ubat kurus vtox ultra (@vtox_rahsiakurus) Instagram Profile Photo vtox_rahsiakurus

ubat kurus vtox ultra

image by ubat kurus vtox ultra (@vtox_rahsiakurus) with caption : "DATE:19/1/2018
BEST UPDATE : NIGHT

YEAYY DAH LOSS 13KG SEBOTOL VTOX ULTRA😍😍! Rasa nak je nyanyi..
SAPE KAT SINI TAKNAK " - 1696273775131982017
Report Download 0 2

DATE:19/1/2018 BEST UPDATE : NIGHT YEAYY DAH LOSS 13KG SEBOTOL VTOX ULTRA😍😍! Rasa nak je nyanyi.. SAPE KAT SINI TAKNAK NAMPAK KURUS CANTIK?? . KALAU DAH SELIM MESTI TAMPIL YAKIN BERGAYA KAN?? . . TAK KIRA LAH LAKI KE PEREMPUAN.. . nakkk loss kg dengan mudah jomm dapatkan sebotol vtox dengan harga promo sekarang!!! Thank you VTOX 😘😘 . mai wssp nini neh..nini guide tuk pengambilan vtox ultra!😍💕 . 0179518430 GRAB NOWWW!! . HARGA PROMO RM87 FREE POS!!! sah sehingga 20hb1 . HARGA ASAL RM98 EXCL POS LAGII... UOLLSSS JIMAT RM19 TAU!!😘 . #juskurus

ubat kurus vtox ultra (@vtox_rahsiakurus) Instagram Profile Photo vtox_rahsiakurus

ubat kurus vtox ultra

image by ubat kurus vtox ultra (@vtox_rahsiakurus) with caption : "MACAM MANE NAK KURUS KALO ASYIK MAKAN JE KERJANYA?? .
NAH...BRO NI PUN DAH RASA PERUT KEMPIS LEAS 7 BIJI BTOX!😘😘
.
.
VTO" - 1696273321149026648
Report Download 0 0

MACAM MANE NAK KURUS KALO ASYIK MAKAN JE KERJANYA?? . NAH...BRO NI PUN DAH RASA PERUT KEMPIS LEAS 7 BIJI BTOX!😘😘 . . VTOX SANGAT MEMBANTU SEKAT SELERA MAKAN ANDA..TUP2 DAH LOSS KG!!😘😘😍 . HARGA RM98 EXCL 1 BTL . 💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝 . 😍😍GRAB PROMO NOW!! RM87 FREE POS!! .💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝💝 . . 😍😍😍 SAH HINGGA 20 HB 1 SAHAJA.. . . Isi Kandungan 30 biji 1 btl utk 1 bln penggunaan. Cara makan bagi mereka yg tiada masalah kesihatan 👉1 biji shari 15 ke 10 min sebelum or selepas sarapan. Cara makan bagi yang ada gastric/low blood/low sugar 👉1 biji sehari 30 min selepas sarapan pagi. KELEBIHAN V.TOX ULTRA FAT BUSTER BERFUNGSI: ✔ Menguruskan badan ✔ Tak perlu diet ketat ✔ Tak perlu senaman berat ✔ Kesan KETARA seawal 7 hari ✔ Bertindak Mengawal selera makan ✔ Meningkatkan kadar metabolisme didalam badan ✔ Membakar lemak 3 kali lebih pantas ✔ Memberi tenaga maximum ✔ Menghalang pembentukan lemak berlebihan ✔ Tiada cirit birit ✔ Tiada flabby ✔ Tiada kesan sampingan yang memudaratkan ✔ Sesuai untuk lelaki dan wanita SIAPA YG DILARANG MENGAMBIL V.TOX ❌ Darah tinggi ❌ Sakit jantung ❌ Kencing manis ❌ Hyperthyroid ❌ Ibu mengandung ❌ Ibu yg menyusu bayi 6 bulan ke bawah ❌ Sebarang Penyakit kronik 🍀 INGREDIENTS 🍀 Garcinia Cambogia, Senna Leaves, African Mango seeds, Raspberry Ketone, Phsyllium Husk, Green Coffee Bean . #juskurus